DW9000M Lavastovilje me teknologjinë WaterWall™

DW60M9550BB/EO
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Larje revolucionare

WaterWall™

Hiqni ushqimin e vështirë për t’u pastruar

Zone Booster™

Thahet automatikisht

Tharje me ajër qarkullues me hapje automatike

Larje dhe tharje e shpejtë 55 minuta

Cikël Ditor 55'

Larje revolucionare

WaterWall™

Teknologjia WaterWall™ pastron çdo pjatë në çdo cep, pa humbur kohë dhe ujë në shpëlarje paraprake. Ajo siguron një performancë revolucionare pastrimi duke krijuar një mur të gjerë të ujit me presion të lartë që mbulon vendet e vështira për t’u arritur në raftin e poshtëm, ku shpesh vendosni enët më të pista.

Larje revolucionare

*Produktet në video mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Hiqni ushqimin e vështirë për t’u pastruar

Zone Booster™

Zone Booster™ heq ushqimin e mbetur të vështirë për t’u pastruar në mënyrë efektive. Ndryshe nga pjatalarëset konvencionale, është zona më e gjerë e pastrimit të synuar të industrisë me 5 hedhëse uji në të majtë, si dhe 3 më shumë në të djathtë. Pra, ajo heq qafe mbetjet e ngjitura dhe pastron enët me të vërtetë të pista në një larje të vetme.

Hiqni ushqimin e vështirë për t’u pastruar

*Produktet në video mund të ndryshojnë sipas rajonit

Thahet automatikisht

Tharje me ajër qarkullues me hapje automatike

Shijoni enët që shkëlqejnë nga pastërtia çdo herë me tharjen me ajër qarkullues me veçori të Hapjes Automatike. Në fund të një cikli, dera hapet automatikisht për të lejuar avullin të dalë, duke ju dhënë rezultate më të mira tharje. Një ventilator në pjesën e sipërme gjithashtu krijon një perde mbrojtëse të ajrit për të siguruar se banaku juaj i kuzhinës nuk dëmtohet.

Thahet automatikisht

Larje dhe tharje e shpejtë 55 minuta

Cikël Ditor 55'

Një Cikël Ditor 55' ju kursen kohë duke i bërë enët tuaja të pastra dhe të thata shumë më shpejt. Është ideale për ngarkesa më të vogla të sendeve të ndotura pak, të cilat nuk kanë nevojë për pastrim me të vërtetë intensiv, të tilla si gota dhe lugë e pirunj, pasi do t’i vendosi përmes një cikli të plotë larje dhe tharje brenda vetëm 55 minutave.

Larje dhe tharje e shpejtë 55 minuta

E lehtë për t’u ngarkuar/shkarkuar

Sistem ngarkimi i lehtë i grilës

Një Sistem Ngarkimi i Lehtë i Grilës e bën më të lehtë të ngarkosh e shkarkosh enët e të gjitha madhësive. Sendet e vogla në raftin më të ulët mund të tërhiqen plotësisht për të krijuar hapësirë ​​për sende të mëdha. Rrotat e projektuara rishtazi lëvizin më lehtë dhe në mënyrë të rehatshme. Raftet e sipërme me lartësi të rregullueshme gjithashtu mund të ngrihen shpejt ose poshtë.

E lehtë për t’u ngarkuar/shkarkuar

Kontroll më i zgjuar / Kontrolloje kudo

Lidhje Wi-Fi (Kontroll Smart)

Lidhja Wi-Fi ju lejon të monitoroni dhe kontrolloni nga distanca në çdo kohë duke përdorur një Aplikacion* në smartfonin tuaj. Mund të monitoroni progresin e një cikli pastrimi, t’a aktivizoni dhe fikni në distancë, të zgjidhni ose përshtasni ciklet për të përdorur dhe për të marrë informacionin e diagnostifikimit kudo që të jeni.

Kontroll më i zgjuar / Kontrolloje kudo

*Vetëm modeli Premium+. Aplikacion për iPhone dhe Android. Lidhje Wi-Fi është e nevojshme.

E pandërprerë në stil

Dizajn premium

Stil Premium që përshtatet me mobiljet tuaja të kuzhinës për të plotësuar shtëpinë tuaj me një pamje harmonike dhe moderne. Doreza e saj e futur brenda jep një pamje të pastër dhe të rrafshët dhe, për shkak se nuk ka dorezë që shtrihet jashtë, gjithashtu e bën më të lehtë lëvizjen nëpër kuzhinë.

E pandërprerë në stil
  • E ndërtuar plotësisht brenda Lloji instalimit
  • 24" Madhësia
  • WaterWall™ Lloji i larjes
  • 14 P/S Kapaciteti (Vendosja e sendeve)
  • 2716 ℓ Konsumi vjetor i ujit
  • 42 dBA Niveli i zhurmës (dBA)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.