Entertainment

Zbulimi i Mistereve Magjike në Art - Pjesa II

Shndërroni një hapësirë të zakonshme në një oaz pamor me art kurues të perëndimit të diellit.

Është e thjeshtë të shpërqëndrohesh në jetën tonë të përditshme. Në këto momente, arti i frymëzuar nga natyra mund të ketë një efekt relaksues për sytë dhe shpirtrat tanë. Një nga kryeveprat më të mëdha të Nënës Natyrë, perëndimi i diellit është një pamje unike e mrekullueshme për t’u parë. Dielli i ulur pikturon qiellin me ngjyrime të arta dhe sjell një shkëlqim të ngrohtë dhe të qetë tek gjithçka që prek. Perëndimi i diellit mund të zgjasë vetëm për disa momente kalimtare në ditë, por ju mund të shijoni bukurinë e tij në çdo kohë që dëshironi, përmes veprave të artit të artistëve që guxuan të kapnin shkëlqimin e saj. Është e thjeshtë të shpërqëndrohesh në jetën tonë të përditshme. Në këto momente, arti i frymëzuar nga natyra mund të ketë një efekt relaksues për sytë dhe shpirtrat tanë. Një nga kryeveprat më të mëdha të Nënës Natyrë, perëndimi i diellit është një pamje unike e mrekullueshme për t’u parë. Dielli i ulur pikturon qiellin me ngjyrime të arta dhe sjell një shkëlqim të ngrohtë dhe të qetë tek gjithçka që prek. Perëndimi i diellit mund të zgjasë vetëm për disa momente kalimtare në ditë, por ju mund të shijoni bukurinë e tij në çdo kohë që dëshironi, përmes veprave të artit të artistëve që guxuan të kapnin shkëlqimin e saj.

Është e thjeshtë të shpërqëndrohesh në jetën tonë të përditshme. Në këto momente, arti i frymëzuar nga natyra mund të ketë një efekt relaksues për sytë dhe shpirtrat tanë. Një nga kryeveprat më të mëdha të Nënës Natyrë, perëndimi i diellit është një pamje unike e mrekullueshme për t’u parë. Dielli i ulur pikturon qiellin me ngjyrime të arta dhe sjell një shkëlqim të ngrohtë dhe të qetë tek gjithçka që prek. Perëndimi i diellit mund të zgjasë vetëm për disa momente kalimtare në ditë, por ju mund të shijoni bukurinë e tij në çdo kohë që dëshironi, përmes veprave të artit të artistëve që guxuan të kapnin shkëlqimin e saj.

The Frame, Samsung TV në mbajtësen studio, po shfaq një pikturë të perëndimit të diellit në plazh të Joseph Mallord William Turner, e cila përkon majft mirë me dekorimin e brendshëm të dhomës së ndenjes dhe skenën e perëndimit të diellit jashtë në det. The Frame, Samsung TV në mbajtësen studio, po shfaq një pikturë të perëndimit të diellit në plazh të Joseph Mallord William Turner, e cila përkon majft mirë me dekorimin e brendshëm të dhomës së ndenjes dhe skenën e perëndimit të diellit jashtë në det.
Në mur, 'There and Back Again I' e Nicole Renee Ryan, e treguar përmes Art Mode të The Frame, është varur në harmoni me perëndimin e diellit në oqean përtej dritares së dhomës së ndenjes. Në mur, 'There and Back Again I' e Nicole Renee Ryan, e treguar përmes Art Mode të The Frame, është varur në harmoni me perëndimin e diellit në oqean përtej dritares së dhomës së ndenjes.

- There and Back Again I(2016), Nicole Renee Ryan

Përmes syve të shikuesit

Ditë pas dite, era dhe retë vallëzojnë me dritën portokalli të diellit në perëndim duke krijuar një peizazh të paparashikueshëm hyjnor. Ngjyrat e kundërta eterike që valëviten nëpër qiell, e bëjnë muzgun një muze të preferuar të shumë artistëve. E hapur për interpretime të pafundme në duart e artistit, arti i perëndimit të diellit, jo vetëm që ofron një përshkrim të natyrës, por edhe një pasqyrim të emocioneve të krijuesit të saj.

“Artet pastrojnë shpirtin nga pluhuri i jetës së përditshme nga“.

- Pablo Picasso

Vepra e artit e Jinseok Lee, 'Horizon 2' e shfaqur në Samsung The Frame të varur në mur të dhomës elegante të ndenjes, sjell qetësi emocionale. Vepra e artit e Jinseok Lee, 'Horizon 2' e shfaqur në Samsung The Frame të varur në mur të dhomës elegante të ndenjes, sjell qetësi emocionale.

- Horizon 2, Jinseok Lee

Një grua duke pushuar me një filxhan kafe ndërsa qëndron e ulur në divan dhe Samsung The Frame që është TV në Art Mode po shfaq një vepër arti, ' Por do Sol na Lagoa Gaiva' të Araquém Alcântara, e cila të pastron mendjen. Një grua duke pushuar me një filxhan kafe ndërsa qëndron e ulur në divan dhe Samsung The Frame që është TV në Art Mode po shfaq një vepër arti, ' Por do Sol na Lagoa Gaiva' të Araquém Alcântara, e cila të pastron mendjen.

Mbështjelluni me shkëlqimin e qetë të horizontit

A e keni parë dritën e verdhë të diellit të shtrirë dhe të pasqyruar në të gjithë horizontin e pafund ndërkohë që perëndon? Të dy duke marrë frymë dhe duke u kuruar, ajo na kujton me të butë për gjerësinë e hapësirës dhe kohës dhe mund të na ndihmojë të përqendrohemi kur të humbasim këndvështrimin tonë. Kjo mund të jetë arsyeja pse kaq shumë artistë tërhiqen në reflektimin e perëndimit të diellit mbi ujë. Mrekullohuni në perëndimin e diellit të pasqyruar në ujërat e Liqenit Gaiba në Amerikën e Jugut ose në detin Norvegjez nga plazhet e ishujve të Lofoten.

The Frame duke shfaqur 'The Roof Of Paris'  tëSERGE RAMELLI nëpërmjet Samsung Art Mode. The Frame duke shfaqur 'The Roof Of Paris'  tëSERGE RAMELLI nëpërmjet Samsung Art Mode.

- Sunset over Gondolas(2017), SERGE RAMELLI

Një grua po vlerëson veprën e artit 'Sunset over Gondolas' të SERGE RAMELLI nëpërmjet Art Mode të Samsung The Frame dhe po organizon mendimet e saj me qetësi para se t’i hedhë në fletore. Një grua po vlerëson veprën e artit 'Sunset over Gondolas' të SERGE RAMELLI nëpërmjet Art Mode të Samsung The Frame dhe po organizon mendimet e saj me qetësi para se t’i hedhë në fletore.
Samsung The Frame  duke shfaqur veprën e artit Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në Art Store. Samsung The Frame  duke shfaqur veprën e artit Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në Art Store.
Art Store
Organizoni koleksionin tuaj të personalizuar me vepra nga Art Store i The Frame.

Perëndimet e diellit më të famshme në botë

Megjithëse perëndimi i diellit mund të shihet nga kudo, ka vende të caktuara në botë të njohura për perëndimet e diellit çuditëse dhe frymëzuese. Për shembull, nuk ka asgjë të ngjashme me Parisin, qytetin e dritave, të zhytur në shkëlqimin e ngrohtë, të verdhë dhe portokalli të orës së artë. Ngjyrat e pasura të perëndimit të diellit bëjnë që edhe pjesët më të zakonshme të qytetit të shfaqen sikur të jetë një botë tjetër. Disa do të thonin që Kulla Montparnasse është vendi më i mirë për të parë perëndimin e diellit në Paris, me një pamje panoramike të paharrueshme prej 360 gradë të qytetit.

Ose të udhëtoni në bregun e Mesdheut, në qytetin e përkyer për piktura të Venecias. Merrni një gondolë nga sheshi San Marco dhe shikoni ndërkohë që dielli perëndon, qyteti dhe deti pushtohen nga një perde rozë. Pasi u shpall ""dhoma më e bukur e vizatimit në Evropë"" nga Napoleoni, sheshi San Marco në Venecia është një nga vendet më të famshme në botë për të parë perëndimin e diellit.

"Drita ndryshon vazhdimisht, dhe ajo ndryshon atmosferën dhe bukurinë e gjërave pas çdo minute."

- Claude Monet

Gjendet The Frame i varur në mur të dhomës së ndenjes, duke shfaqur  'Grainstacks in the Morning, Snow Effect' të Claude Monet. Dhe një grua duke parë dhe shijuar pikturat e Monet, artin e impresionizmit përmes bukurisë së dritës gjatë perëndimit të diellit. Gjendet The Frame i varur në mur të dhomës së ndenjes, duke shfaqur  'Grainstacks in the Morning, Snow Effect' të Claude Monet. Dhe një grua duke parë dhe shijuar pikturat e Monet, artin e impresionizmit përmes bukurisë së dritës gjatë perëndimit të diellit.

- Grainstacks in the Morning, Snow Effect (1266-1290), Claude Monet

Dritat brilante të perëndimit të diellit

Claude Monet, themeluesja e pikturës së impresionizmit francez, studioi efektet e dritës duke pikturuar të njëjtën peizazh disa herë. Impresionistët ishin magjepsur nga mënyra e ndryshimit të ngjyrave kur reflektonin dritën në periudha të ndryshme të ditës, veçanërisht gjatë perëndimit të diellit. Rrezatimi i perëndimit të diellit krijon peizazhe piktoreske që frymëzojnë artistë dhe ëndërrimtarë të panumërt që shohin lart në qiell. Ju mund të përjetoni këtë frymëzim magjik në çdo kohë nga shtëpia, me një pikturë të perëndimit të diellit nga Art Store i shfaqur në The Frame.

Në murin e bardhë, White Nenuphars (1899) e Claude Monet, e shfaqur përmes Art Mode të Samsung The Frame, është varur në harmoni me dizajnin e paqtë të bardhë ambienteve të brendshme të dhomës së ndenjes.. Në murin e bardhë, White Nenuphars (1899) e Claude Monet, e shfaqur përmes Art Mode të Samsung The Frame, është varur në harmoni me dizajnin e paqtë të bardhë ambienteve të brendshme të dhomës së ndenjes..

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.
* Art Store mund të mos jetë i disponueshëm në disa vende.
* Veprat e artit në Art Store mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.
* Art Mode (Shërbimi inteligjent) dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.
* Kërkohet abonim për Art Store.
* Mbajtësja studio shitet veç.

Relaksohuni me pamje kuruese në The Frame

Relaksohuni me një foto ose pikturë të pamjes tuaj të preferuar.

Lexoni këto histori më pas