Argëtim / Lojëra

Lojërat më të mira në celular
për një udhëtim me më pak stres

Mbijetojini nxitimit të përditshëm me këto lojëra çlodhëse.

Një burrë i veshur me rroba të zakonshme ulur në një stacion duke luajtur lojëra çlodhëse në Galaxy S10 e tij

Udhëtimi: një nevojë disa herë plot stres dhe me nxitim që zakonisht durohet më shumë sesa pëlqehet. Po kush tha se duhet të jetojmë në atë mënyrë? Zgjidhni aventurën tuaj të çlodhjes dhe bëjeni ritualin tuaj të përditshëm të pëlqyeshëm me lojëra çlodhëse që mund t’i luani në telefonin tuaj. I zgjodhëm këto lojëra të caktuara në celular për shkak të artit të tyre që bie në sy, tingujt qetësues, historitë magjepsëse dhe më shumë.

Një telefon që tregon lojën Two Dots është vendosur mbi artin nën ujë nga e njëjta lojë

Two Dots

Ideale nëse jeni duke kërkuar ekuilibrin e përsosur të çlodhjes dhe sfidës ndërsa udhëtoni.

Përkufizimi i një loje antistres, Two Dots jashtëzakonisht me pamje arti tregon rëndësinë e estetikës në lojëra. Një gjëegjëzë në celular me një kthesë të mahnitshme, loja është e qartë: lidhni pikat me të njëjtën ngjyrë për t’i hequr ato. Ndërsa kaloni në nivelet e tjera, do të udhëtoni përmes botëve qetësuese ku do të mblidhni sende dhe do të shkyçni stile të reja të gjëegjëzave. Njoftim shtesë: tingulli qetësues u krijua posaçërisht për t’ju futur më thellë tek përvoja (një ide që ekipi e mori nga filmat e famshëm vizatimorë), kështu që pothuajse nuk do ta vini re zërin tronditës të drejtuesit të trenit që gjëmon përmes altoparlantëve. E shihni, jeni duke fituar tashmë.

Shkarkojeni Two Dots në Dyqanin e Google Play.

Një pamje e lojës nga loja Badland, duke treguar personazhe të shumtë që fluturojnë në ajër dhe iu shmangen pengesave
Një pozë e produktit të vetëm tregon pjesën e përparme të një telefoni Galaxy S10 të bardhë
Bateri inteligjente gjithë ditën

Kaloni më pak kohë duke karikuar dhe më shumë kohë duke luajtur Badland me grafikë të pasur me Galaxy S10.

MËSONI MË SHUMË
Një pozë e produktit të vetëm tregon pjesën e përparme të një telefoni Galaxy S10 të bardhë
Bateri inteligjente gjithë ditën

Kaloni më pak kohë duke karikuar dhe më shumë kohë duke luajtur Badland me grafikë të pasur me Galaxy S10.

MËSONI MË SHUMË

Badland

Ideale nëse dëshironi pak aksion dhe aventurë gjatë udhëtimit të mërzitshëm.

Me grafikë mahnitëse dhe muzikë të atmosferës, Badland mund të jetë një nga lojërat HD për Android me grafikë më të pasur që kemi parë. E vendosur në një pyll madhështor, kjo lojë e aksionit dhe aventurës që lëviz anash lejon që lojtari të kontrollojë një nga banorët e pyllit për të kaluar përmes kurtheve dhe pengesave imagjinare. Është po aq tërheqëse sa edhe Fortnite dhe ka aq kthesa dhe dredha për t’ju mbajtur të pushtuar për orë të tëra, kështu që përpiquni të mos humbisni stacionin. Nëse ju ndodh, të paktën do të keni më shumë kohë për të luajtur.

Shkarkojeni Badland në Dyqanin e Google Play.

Dy imazhe të lojës Monument Valley 2; njëri tregon një personazh duke kaluar përmes arkitekturës magjike të lojës dhe tjetri tregon botët mahnitëse ku ndodh e gjitha kjo

Monument Valley 2

Ideale kur dëshironi një atmosferë të qetë dhe histori të shkëlqyeshme për të ekuilibruar mërzitjen.

Kjo lojë është aq e bukur sa që do t’ju lërë pa frymë dhe do të bëjë që nivelet tuaja të dopaminës të rriten dhe dëshira për kafenë e mëngjesit të pakësohet. E vendosur në të njëjtin univers si loja e mëparshme, pjesa dy tregon historinë e një nëne dhe fëmije ndërsa udhëtojnë përmes labirinteve plot me kalime të fshehta dhe iluzione optike. Krijuar për të qetësuar qendrën e kënaqësisë të trurit, elementet vizivë janë si të stolisur ashtu edhe të rrallë në të njëjtën kohë. Dhe me një theks të lartë në estetikën e shkëlqyeshme dhe tingujt qetësues, ka të ngjarë të jeni mjaft të lumturuar për të vënë re ato vonesa të trenit.

Shkarkojeni Monument Valley 2 në Dyqanin e Google Play.

Një pamje e lojës Rymdkapsel duke treguar tabelën e lojtarit, e cila përfshin një stacion në hapësirë dhe të gjitha mjetet në dispozicion

Rymdkapsel

Ideale nëse jeni duke kërkuar një përvojë të meditimit ndërsa prisni autobusin ose trenin.

Një lojë e thjeshtë e strategjisë e vendosur në hapësirë, natyra minimaliste e Rymdkapsel është ideale për t’ju larguar mendjen nga ngutja dhe nxitimi i një udhëtimi plot tension. Një lojë që ju çlodh mendjen nëse kemi parë një të tillë ndonjëherë, lojtarët marrin kontrollin e një stacioni në hapësirë dhe banorëve të tij, planifikojnë një zgjerim dhe administrojnë burimet—e gjitha në një plan të thjeshtë dhe të sheshtë. Fakt argëtues: ndërsa ndërtuan Rymdkapsel, qëllimi i krijuesit të lojës ishte të krijonte një lojë të stacionit në hapësirë që përfshiu atë që ishte e pëlqyeshme për të dhe më pak stresuese nga lojërat e strategjisë në kohë reale. Na duket si një ëndërr e udhëtarit.

Shkarkojeni Rymdkapsel në Dyqanin e Google Play.

Gati të qetësoni mendjen tuaj dhe
të zbukuroni udhëtimet tuaja?

Kalojeni lojën në nivelin e ardhshëm me Baterinë inteligjente gjithë ditën, shpejtësi të vetëtimës për lojëra dhe një përvojë gjithëpërfshirëse të tingullit.

Pjesa e pasme e një telefoni Galaxy S10 rozë të flamingos, me pjesën e përparme të një telefoni Galaxy S10 rozë të flamingos që vendoset pak sipër tij

Galaxy S10 | S10+

Një pamje e produktit e një palë Galaxy Buds të verdha në kasën e tyre

Galaxy Buds

Lexoni këto histori më pas