Imazhi kryesor viziv i Galaxy Studio

Galaxy Studio është duke ardhur në një qytet pranë jush.

Dhënia e imazhit e galaxy studio
*Imazhi përdoret vetëm për qëllime ilustrimi dhe mund të ndryshojë nga studio aktuale.

Përjetoni Galaxy Note9 super të fuqishëm në Galaxy Studio

Jemi duke festuar hedhjen në treg të Galaxy Note9, duke ju sjellë inovacionet më të fundit në teknologjinë Samsung drejtpërdrejt tek ju.
Merrni në duar Galaxy Note9 krejtësisht të re super të fuqishme. Përjetoni kamerën inteligjente revolucionare dhe S Pen që bën më shumë, në mënyrë që ju të bëni më shumë. Dhe shumë më tepër, gjithçka që pret për ju në Galaxy Studio.

Galaxy Studio juaj vendore sjell në jetë veçoritë më të mira të Galaxy Note9, me përvojë nga afër në kiosta të personalizuara me demonstrime të teknologjisë moderne dhe argëtim.

Imazhi i tryezës së galaxy studio vendore
Imazhi i kioskës së galaxy studio
Imazhi i kioskës së përvojës VR të galaxy studio vendore
*Imazhi përdoret vetëm për qëllime ilustrimi dhe mund të ndryshojë nga studio aktuale.

London, UK
8/17 - 9/30

Westfield London
Ariel Way, London. W12 7GF

E hënë - E shtunë: 10am-10pm
E diel: 12pm-6pm
*Orët e festave zyrtare: 10am-9pm

Imazhi i hartës së vendndodhjes së galaxy studio në Londër

Galaxy Studio Information

Intu Lakeside, W Thurrock Way, Grays RM20 2ZP
Mon-Fri: 10am- 10pm
Sat: 9am-9pm
Sun: 11am-5pm
Get Directions
Westfield Stratford, Olympic Park, Montfichet Rd, London E20 1EJ
Mon-Fri: 10am- 9pm
Sat: 9am-9pm
Sun: 12-6pm
Get Directions
Bullring Shopping Centre, Birmingham B5 4BU
Mon-Fri: 10am- 8pm
Sat: 9am-8pm
Sun: 11am-5pm
Get Directions
Bluewater, Bluewater Pkwy, Dartford, Greenhithe DA9 9ST
Mon-Fri: 10am- 9pm
Sat: 9am-9pm
Sun: 11am-5pm
Get Directions
Sandyford Road, Dundrum, Dublin
Mon-Fri: 9am- 9pm
Sat: 9am-7pm
Sun: 10am-7pm
Get Directions