Eventi

IFA 2018

Shihni Samsung tek IFA 2018

31 gusht - 5 shtator 2018, Berlin

MËSO MË SHUMË
Ndërtimi i jashtëm duke mbajtur logon Samsung në këndin e sipërm të majtë dhe sloganin “Bëni Atë që nuk Mundeni” me një rresht të logove Samsung të vendosura para ndërtesës.

        0 Result(s)‎