Samsung përkufizon jetën e lidhur në IFA 2019

6-11 shtator 2019 në City Cube, Berlin

Novacion me qëllim. Zbuloni sesi Samsung përdor avancimet në IA dhe rrjetin 5G për një përvojë të jetesës së lidhur pa probleme.

Pjesa e brendshme e ndërtesës së ekspozitës që tregon logon e Samsung në cepin majtas lart dhe një banderolë të IFA në fasadë

Veprimtaritë e Samsung @ IFA

Çfarë është Jetesa e lidhur?

Zbuloni sesi jetesa e lidhur mund t’u fuqizojë jetesën tuaj dhe t’ju përqendrojë në gjërat e rëndësishme në jetë.

* Nëse websiti lokal nuk ka një faqe, vizitorët do të drejtohen në faqen US në Anglisht.
Luani një lojë video në TV në shtëpi pasi keni përdorur Bixby të konfigurojë ndriçimin dhe tingullin

Zonat e përjetimit të Jetesës së lidhur

Përjetoni kuptimin e vërtetë të jetesës së lidhur duke vizituar vendndodhje të ndryshme të dizenjuara për të demonstruar jetën tuaj të përditshme.

Ka 2 dhoma kryesore, që janë zona e larjes së rrobave dhe e kuzhinës dhe zona e jetesës dhe stërvitjes në Mapon Steglitz në Berlin
Mapoja e Bulevardit të Berlinit

3-11 shtator 2019

Zbuloni sesi pajisjet e lidhura lehtësojnë jetën tuaj të përditshme, duke e bërë atë më të sigurt dhe duke ju dhënë më shumë komoditet të përgjithshëm. Pavarësisht nëse është në dhomën e larjes së rrobave, kuzhinë ose sallon, shihni sesa e thjeshtë është të lidhni dhe të përdorni pajisjet.

Ka 1 dhomë kryesore që është zona e larjes së rrobave dhe e kuzhinës.
Mapoja Alexa

3-11 shtator 2019

Përjeton një nivel të ri komoditeti me zgjedhje të zgjuara që thjeshtëzojnë detyrat e jetës tuaj të përditshme. Si tek mapo, ashtu edhe tek dyqani elektronik, vizitorët mund të përjetojnë një shtëpi që i përshëndes kur mbërrijnë në shtëpi ose si t’i përgjigjen telefonit nga frigoriferi.

Produktet e paraqitura

Shihni produktet më të fundit të Samsung.

2 modele të Galaxy Note10, Note10 plus me një ngjyrë blu të S pen

Galaxy Note10

Njerëz janë ulur në tryezë duke biseduar, ndërsa Korniza në Regjimin e artit varet në mur

Korniza

TV kur është ndezur, ART kur është fikur

Një frigorifer BESPOKE me dyer të verdha dhe të kuqe të shndritshme qëndron në një sallon të dekoruar plot ngjyra të mbushur me mobilie të stilit retro

BESPOKE

Frigoriferi i krijuar sipas shijes tuaj

* Vizitorët do të drejtohen në faqen globale të produktit në Anglisht.
1 model i Samsung Exynos 980 në të zezë dhe blu kundër një sfondi të formuar si një skedë kryesore

Exynos 980

Kombinimi i Inteligjencës Artificiale dhe 5G për të ndryshuar të ardhmen dixhitale

* Vizitorët do të drejtohen në faqen globale të produktit në Anglisht.
Një baba e bir janë duke u çlodhur në shtëpi përpara tv-së. Logo e HDR10+ është në cepin e majtë lart dhe logo e QLED 8K në cepin e lartë djathtas.

Samsung zbulon 8K HDR10+

Si udhëheqës i industrisë, Samsung zbulon plane për të siguruar mbështetjen e parë në botë për 8K HDR10+ deri në tremujorin e fundit të 2019. Duke përkufizuar një standard të ri botëror për sinjalet e videos me sferë të lartë dinamike, HDR10+ ju sjell shkëlqim optimal në çdo skenë.

Pamjet nga IFA 2019

Më pas lexoni këto histori

Ilustrim i personazheve të Gen Z që qëndrojnë në një rresht të veshur me veshje shumëngjyrëshe dhe aksesorë.

Endërrimtarë me një qëllim

Çdo gjeneratë ka ëndrrat e saj. Ka ardhur koha që të gjithë ne të ëndërrojmë shumë.

* Nëse websiti lokal nuk ka një faqe, vizitorët do të drejtohen në faqen globale në Anglisht.
Hyrja e përparme e ndërtesës Samsung KX në King's Cross, Londër, e mbivendosur me dizajne lineare të kryqëzuara të purpurta dhe portokalli.

Samsung KX

Përjetoni shikimet e para në destinacionin më të ri të Londrës.

* Vizitorët do të drejtohen në faqen e Mbretërisë së Bashkuar në Anglisht.