Experience

Život je nezaustavljiv

Shihni elementët kryesore të konferencës tonë virtuale.

Imazhi i heroit për jeta e pandalshme, konferenca virtuale e Samsung dhe veprimtaria e mediave

Më 2 shtator, ftuam partnerët tanë të shitjes me pakicë dhe të mediave, si dhe disa Anëtarë me fat të Samsung, që të merrnin pjesë në një veprimtari virtuale përfshirëse: Jeta e Pandalshme.

Në këtë përvojë unike dixhitale, zbuluam novacionet tona më të fundit në pajisjet shtëpiake, ekranet vizive dhe teknologjinë celulare, duke treguar sesi novacionet e Samsung me qendër njeriun kanë lejuar përvoja të lidhura, pa probleme për të jetuar një Jetë të Pandalshme.

Video nga regjistrimi live i jeta e pandalshme.
Video nga regjistrimi live i jeta e pandalshme.

Shihni Jeta e Pandalshme

Shihni videon sipër për të parë Jeta e Pandalshme vetë. Dëgjoni të ftuarit specialë si CMO i Samsung Europe, Benjamin Braun, ndërsa kaloni nga njëra dhomë tek tjetra e një shtëpie virtuale, e mbushur me teknologji, pajisje dhe përvoja të reja të jetesës së lidhur.

Ekosistemi i Samsung përfshirë pajisje dhe përvoja të reja.

Përvoja të lidhura për jetën moderne

Jemi përpjekur gjithnjë që të lidhim pasionin tonë për novacion me jetën reale dhe kërkesat e përditshme të klientëve tanë, nga rritja në maksimum e argëtimit në shtëpi tek rritja e efikasitetit dhe qëndrueshmëria me pajisjet dixhitale të zgjuara. Prandaj Jeta e Pandalshme zhvillohet në një shtëpi virtuale sesa në një qendër virtuale të konferencave.

Shihni disa prej njoftimeve më poshtë për të mësuar sesi merr jetë ekosistemi i Samsung.

Vjen së shpejti

Njoftimet më të fundit nga Jeta e Pandalshme

Galaxy Tab A7

Tableta jonë më e re përcakton standardin për argëtimin në shtëpi dhe në lëvizje.

Vjen së shpejti

Imazhi i Galaxy Tab A7 të re.

Premiere

4K nuk njeh asnjë kufi me këtë projektor të ri me tre lazera.

Vjen së shpejti

Imazhi i Projektorit të ri Premier 4K.

Nuk mund të prisni?

Shihni disa prej hedhjeve tona në fundit në treg.

Imazhi i Galaxy Note 20 | 20 Ultra 5G krejtësisht të rinj

Galaxy Note20 | 20 Ultra

Imazhi i një TV QLED 8K TV i 2020

QLED 8K i 2020

Lexoni më pas këto histori

Amanda Rach Lee me ditarin planifikues në pajisjen e saj Galaxy Tab S6 Lite me një S Pen gri të errët ndërsa ulet në një tavolinë druri. Ajo mban një bluzë blu të errët me vija të kuqe dhe rozë.

Hakimet e programit të mundësuara për tablet

Mbretëresha e ditarit planifikues Amanda Rach Lee ju tregon si të organizoni jetën tuaj dhe të vini në vijë studimet tuaja.

Një lojtar godet një përbindësh gjigand që shfaqet nëpërmjet Augmented Reality në pajisjen e tij Samsung Galaxy.

Çfarë është 5G dhe si do të ndikojë në jetën tuaj?

Gjeni se si 5G dhe trendet e tjera të teknologjisë 2019 do të ndryshojnë mënyrën si luani, krijoni dhe më shumë.

Grua në makinë duke lundruar në telefonin e saj

Data Detox: Si të përforconi sigurinë tuaj dixhitale

Ja disa pika që duhen pasur parasysh për të mbajtur një profil të ulët online me zakone të sigurta lundrimi në internet.