Një smartfon dhe një orë smart shfaqen me hashtag-un e Age of Experience dhe një fytyrë roboti poshtë. Një smartfon dhe një orë smart shfaqen me hashtag-un e Age of Experience dhe një fytyrë roboti poshtë.

CES 2020 Pre-show Keynote

E hënë, 6 Janar 2020 18:30
Palazzo Ballroom në Hotelin e Venecias

Samsung kërkon të pasurojë jetën e përditshme të njerëzve përmes një teknologjie inovative, ndërvepruese dhe inteligjente. Vizioni ynë për të ardhmen është të sjellim përvojën e vërtetë Samsung, e përshtatur për të gjithë.

#Together With You #Together With You

Ngjarjet kryesore të Samsung në CES 2020

Mirësevini në epokën e përvojave Mirësevini në epokën e përvojave

Mirësevini në epokën e përvojave

Njihuni me shokët tuaj të rinj robotikë Njihuni me shokët tuaj të rinj robotikë

Njihuni me shokët tuaj të rinj robotikë

Ne ofrojmë më shumë kujdes të personalizuar me Samsung Health Ne ofrojmë më shumë kujdes të personalizuar me Samsung Health

Ne ofrojmë më shumë kujdes të personalizuar me Samsung Health

Udhëtoni në Himalaya nga shtëpia: Fitness AR me GEMS Udhëtoni në Himalaya nga shtëpia: Fitness AR me GEMS

Udhëtoni në Himalaya nga shtëpia: Fitness AR me GEMS

Hyni në Smart Home  të së ardhmes Hyni në Smart Home  të së ardhmes

Hyni në Smart Home të së ardhmes

Një vështrim në qytetin më të sigurt dhe më të përshtatshëm të së ardhmes Një vështrim në qytetin më të sigurt dhe më të përshtatshëm të së ardhmes

Një vështrim në qytetin më të sigurt dhe më të përshtatshëm të së ardhmes

Siguria e të dhënave: një gjë për të cilën nuk duhet të bëni kurrë kompromis Siguria e të dhënave: një gjë për të cilën nuk duhet të bëni kurrë kompromis

Siguria e të dhënave: një gjë për të cilën nuk duhet të bëni kurrë kompromis

Produktet më të fundit

Zbuloni produktet më të fundit të Samsung.

QLED 8K QLED 8K

QLED 8K

Përjetoni fuqinë e të ardhmes përtej të gjitha kufijve

The Sero qëndron në një dhomë të bardhë, me ekranin horizontalisht, që shfaq një ndërtesë në ekran. The Sero qëndron në një dhomë të bardhë, me ekranin horizontalisht, që shfaq një ndërtesë në ekran.

The Sero

Argëtimi celular, më i mirë në televizor

TV me ekran të sheshtë që përmban një balenë të bardhë TV me ekran të sheshtë që përmban një balenë të bardhë

Soundbar Q800T

Dëgjoni dhe ndjeni tingullin rrethues 3D të prodhuar nga Samsung Audio Lab në Kaliforni

2 modele të Galaxy Note10, Note10 plus me stilus blu S Pen 2 modele të Galaxy Note10, Note10 plus me stilus blu S Pen

Galaxy Note10

Me Galaxy Note10 dhe Note10+ kemi krijuar një përvojë të celularit që është si një kompjuter, një pajisje e lojërave, një kamera e teknologjisë së filmit dhe një stilolaps inteligjent, të gjitha në një pajisje.

Një burrë qëndron përpara frigoriferit dhe fëmija është ulur në tavolinë duke ngrënë dhe duke qeshur. Një burrë qëndron përpara frigoriferit dhe fëmija është ulur në tavolinë duke ngrënë dhe duke qeshur.

Family Hub™

Është më shumë se një frigorifer, është Family Hub™

Ulur duke përdorur një SSD për  laptop Ulur duke përdorur një SSD për  laptop

Portable SSD T7 Touch

Transferoni shpejt, të sigurt me një prekje

Pajisja robotike GEMS tregohet duke qëndruar para një sfondi të bardhë. Pajisja robotike GEMS tregohet duke qëndruar para një sfondi të bardhë.

Gait Enhancing & Motivating System

GEMS janë zgjidhje robotike që mund të vishen, të cilat ndihmojnë individët me aftësi të kufizuara të ecin dhe madje i ndihmojnë individët e shëndetshëm të ushtrohen më mirë.

Dy modele të përdorimit të lehtë të AI për robotët që përmirësojnë jetën Dy modele të përdorimit të lehtë të AI për robotët që përmirësojnë jetën

Projektet e ardhshme të IA

Projektet e ardhshme të Inteligjencës Artificiale synojnë të japin një impakt pozitiv në shoqëri dhe të formojnë një botë më të mirë përmes produkteve Samsung me shërbime të inteligjencës artificiale të personalizuara dhe të lehta për t’u përdorur.

CES 2020 Çmimi më i mirë për inovacion

Çfarë po ndodh në CES 2020

Zbuloni më shumë në CES 2020 në Samsung Newsroom

Zbuloni më shumë në CES 2020 në Samsung Newsroom

Një ekran LED i ndezur për të imituar një sfond urban me drita blu sipas temës së "Samsung Digital City" në CES 2020. Një ekran LED i ndezur për të imituar një sfond urban me drita blu sipas temës së "Samsung Digital City" në CES 2020.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.
* Disponueshmëria e produkteve mund të variojë sipas rajonit.