Shpaketo dhe zbulo

Shpaketoni ekrane të fymëzuara pikërisht nga ju.
Zbuloni mënyra të reja për të shijuar jetën.

Një kuti gjigante e qeshur në qytet. Një vajzë shikon në një kuti me një shprehje të befasuar.

E ardhmja e ekraneve

Vizatoni imagjinatën tuaj.

Një dhelpër deti gjigante në një oqean të gjerë e shfaqur në ekranet që mbulojnë muret e një dhome të tërë. Një burrë që qëndron në dhomë e admiron kafshën sikur të ishte në det me të. Një dhelpër deti gjigante në një oqean të gjerë e shfaqur në ekranet që mbulojnë muret e një dhome të tërë. Një burrë që qëndron në dhomë e admiron kafshën sikur të ishte në det me të.

Ekrane kudo, ekrane për të gjithë

Mësoni sesi Samsung është duke dhënë vlerë përtej ekranit duke menduar për prodhimin dhe konsumin e qëndrueshëm.

* I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung. Kontrolloni specifikimin e televizorit Samsung.
* Telekomanda SolarCell përmban rreth 24% përmbajtje të ricikluar.

Neo QLED shfaq cilësime të gjallë të figurës me një imazh artistik blu në ekran. Neo QLED shfaq cilësime të gjallë të figurës me një imazh artistik blu në ekran.

Neo QLED

Madhështia nuk përfundon kurrë, por ndryshon.

Teknologjia Quantum Matrix

Evolucioni i fuqishëm i Neo QLED vjen me Teknologjinë Quantum Matrix. Me preçizion kontrollon Quantum Mini LED ekskluziv dhe të ri të Samsung dhe i shpreh të zezat, të bardhat dhe çdo nuancë ndërmjet tyre më saktësisht se kurrë. Kështu krijon hollësi të shkëlqyera në të dyja zonat e errëta dhe të shndritshme.

Procesori i Neo Quantum

Pavarësisht se çfarë jeni duke parë në Neo QLED, procesori i fuqishëm i Samsung e di sesi ta bëjë atë më të mirë. Algoritma të të mësuarit të thellë optimizojnë ndaj kushteve tuaja të shikimit, duke përmirësuar përmbajtjen tuaj. Dhe me Neo QLED 8K, një imazh i fuqizuar nga IA 8K kompletohet nga 16 rrjete neurale me shumë modele.

Quantum HDR

Quantum HDR përcakton standartin e ri për hollësi dhe ndriçim të pabesueshëm. Gëzoni ngjyra të pasura të sakta dhe kontrast më të thellë me hollësi të qarta. Harta e tonit dinamik e HDR10+ rregullon ngjyrën dhe kontrastin nga njëra skenë tek tjetra, duke ju lejuar të çmoni edhe nuancat më të vogla.

Tingulli që ndjek objektin

Tingulli dinamik ndjek çdo lëvizje nga cepat e ekranit. Me altoparlantë të përkushtuar që nxjerrin zë lart dhe anash, tingulli real 3 dimensional ju vendos në mes të veprimit.

* Sfera e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standartet e brendshme dhe mund të ndryshojë në varësi kushteve ose specifikimeve të shikimit.

Pamja e sipërme e dizajnit të hollë dhe të hijshëm të Neo QLED. Pamja e sipërme e dizajnit të hollë dhe të hijshëm të Neo QLED.

* Sfera e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standartet e brendshme dhe mund të ndryshojë në varësi kushteve ose specifikimeve të shikimit.

MICRO LED në një ekran shtëpie duke shfaqur një valltar duke kërcyer në ujin me mjegull. MICRO LED në një ekran shtëpie duke shfaqur një valltar duke kërcyer në ujin me mjegull.

MICRO LED

I krijuar për të qënë i pakrahasueshëm.

Teknologjia MICRO LED

MICRO LED është një LED jo-organike, që nxjerr vetë dritë e krijuar për të ndryshuar botën e ekraneve. Duke krijuar vetë dritën dhe ngjyrën, MICRO LED jep ngjyrë dhe kontrast të gjallë, me ndriçim optimal në çdo skenë. Zbuloni hollësi mahnitëse në ekranin tonë më të madh që kapërcejnë shpresat tuaja më të mëdha.

Dizajn monolitik

Një dizajn monumental që i heq vizë të kaluarës. Dizajni jashtëzakonisht minimalist ofron një përvojë pa ndërprerjë kudo që shikoni. Ekrani Infinity shkon përtej të gjithë kufijve, duke eliminuar shpërqendrimet vizive.

Tingulli i arenës

Të vendosur me preçizion për efekt maksimal, një sferë e plotë e altoparlantëve jep tingull të gjallë, si të jetës për t’ju përfshirë plotësisht në skenë. Ndjekja e objektit dhe qartësia zanore krijojnë një peisazh të zërit shumë-dimensional që ju çon në një udhëtim, kudo që mund të shkojë historia.

4Vue

Kur dëshironi më shumë se një shikim, MICRO LED ka vend për katër. Shihni deri në katër ekrane menjëherë nga një shumëllojshmëri burimesh — përfshirë katër prizat HDMI — secila në vetvete duke ju dhënë një përvojë përfshirëse.

MICRO LED në një zonë të madhe të ndenjes duke shfaqur një peme realiste të ndriçuar nga dielli që lind në terren si shkretëtirë. MICRO LED në një zonë të madhe të ndenjes duke shfaqur një peme realiste të ndriçuar nga dielli që lind në terren si shkretëtirë.
The Frame është i ndarë në katër pjesë të ndryshme që përputhen me enterierin e katër dhomave të ndryshme. The Frame është i ndarë në katër pjesë të ndryshme që përputhen me enterierin e katër dhomave të ndryshme.

The Frame

Personalizoni televizorin tuaj.

Dizajni modern i The Frame

Dizajni i frymëzuar minimalist i The Frame shkrihet në mënyrë të përsosur me enterierin tuaj. Është më i hollë, më i tonifikuar dhe një finiturë monokrome në pjesën e pasme krijon një pamje të sofistikuar nga çdo kënd. Lidhni kabllon One Invisible Connection dhe zbuloni se çfarë e bën The Frame një kryevepër moderne - ndezur ose fikur.

Kornizë e personalizueshme

Zgjidhni nga dy opsione të stilit të kornizës. Stili modern i kornizës vjen në ngjyrë E bardhë, Druri tik dhe Kafe dhe stili i ri i kornizave të pjerrëta vjen në ngjyrë E bardhë dhe E kuqe tulle. Aplikimi magnetik i thjeshtë për përdorim e bën të lehtë ndërrimin midis ngjyrave dhe stileve dhe gjetjen e pamjes së duhur për gjendjen shpirtërore.

Art Mode
Fikeni The Frame dhe shikoni se si ai e shndërron një televizor mahnitës në një galeri arti private me shtypjen e një butoni. Art Mode ju jep mundësinë të shfaqni koleksionin tuaj personal të artit me një grup të pabesueshëm krijimesh të kuruara - të personalizuara dhe të kontrolluara në mënyrën që ju pëlqen.

100 % Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* Kornizat e personalizueshme shiten veç. Ngjyrat dhe stili i disponueshëm mund të variojnë sipas rajonit ose madhësisë së televizorit.
* Përputhshmëria e personalizueshme e kornizës bazohet në llojin e kornizës. Lloji modern është i përputhshëm me gamën 43”~ 75” të televizorëve The Frame, ndërsa lloji i pjerrët është i përputhshëm
me modelet 65” dhe 55”.
*** Art Mode (Shërbimi Smart) dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.
* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

The Frame në Art Mode e rrethuar nga vepra arti pa kornizë, të disponueshme në Samsung Art Store. The Frame në Art Mode e rrethuar nga vepra arti pa kornizë, të disponueshme në Samsung Art Store.

* Kornizat e personalizueshme shiten veç. Ngjyrat dhe stili i disponueshëm mund të variojnë sipas rajonit ose madhësisë së televizorit.
* Përputhshmëria e personalizueshme e kornizës bazohet në llojin e kornizës. Lloji modern është i përputhshëm me gamën 43”~ 75” të televizorëve The Frame, ndërsa lloji i pjerrët është i përputhshëm
me modelet 65” dhe 55”.
*** Art Mode (Shërbimi Smart) dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.
* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

My Shelf

Rikrijoni murin tuaj të televizorit ashtu siç dëshironi.

* Dizajni i My Shelf mund të ndryshojë nga madhësia e televizorit.
The Frame që shfaq një pikturë shumëngjyrëshe në dhomën e një fëmije me My Shelf. The Frame që shfaq një pikturë shumëngjyrëshe në dhomën e një fëmije me My Shelf.
Një burrë dhe grua shikojnë një film në shtëpi me The Premiere. Një burrë dhe grua shikojnë një film në shtëpi me The Premiere.

The Premiere

Hapni kinemanë tuaj private në 4K Triple Laser.

Teknologjia Triple Laser

Ekran me rezolucion të lartë ultra të ndritshëm i bërë nga teknologjia moderne Triple Laser. The Premiere përdor një burim të trefishtë të dritës me lazer për një shikim dramatik të kinemasë në shtëpi që është njësoj si të jeni në një kinema. Ju merrni saktësi të lartë të ngjyrave dhe kontrast të jashtëzakonshëm në një hapësirë ekrani maksimal 130 inç. The Premiere është projektori i parë në botë i certifikuar HDR10+ për shikim realist, të gjallë.

Tingull i fuqishëm

Me 40 vat audio të integruar 4.2ch, ju merrni tingullin mahnitës të cilësisë së kinemasë që ju nevojitet për të shkuar me përvojën pamore tepër gjithëpërfshirëse të The Premiere.

Dizajni minimal

Të gjitha tiparet e fuqishme që ju nevojiten në një formë kompakte, të rrumbullakosur mirë dhe që duket bukur nga çdo kënd. Me një finiturë prej pëlhure premium, ai gërshetohet shkëlqyeshëm me enterierin tuaj me një prekje elegante minimaliste.

Përvoja e Smart TV

Ju gjithashtu mund të keni përvojën e shkëlqyer të shërbimit Smart për të cilin janë të njohur televizorët Samsung, me ndërfaqen dhe përvojën e tyre të shkëlqyer të përdoruesit. Dhe, ndryshe nga projektorët e llojit me llambë konvencionale, ky përmban aktivizim të menjëhershëm.

* Shërbimet Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas rajonit, gjuhës, pajisjeve celulare ose produktit.
* Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar The Premiere.
* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.
* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos mbështeten ose kanë përdorim të kufizuar.

Një krahasim krah për krah i të njëjtit peizazh shumëngjyrësh të një ishulli. Figura HDR10+ në anën e djathtë tregon një figurë më të ndritshme dhe më shumëngjyrëshe. Një krahasim krah për krah i të njëjtit peizazh shumëngjyrësh të një ishulli. Figura HDR10+ në anën e djathtë tregon një figurë më të ndritshme dhe më shumëngjyrëshe.

* Shërbimet Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojnë sipas rajonit, gjuhës, pajisjeve celulare ose produktit.
* Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar The Premiere.
* Përvoja aktuale e përdoruesit mund të ndryshojë.
* Disa veçori dhe funksione që ofrohen nga pajisjet e lidhura mund të mos mbështeten ose kanë përdorim të kufizuar.

Përvoja e tingullit si në jetë reale e soundbar-ëve të Samsung Q-Series demonstruar nga një kamion monster që hidhet nga ekrani në dhomën e ndenjes. Logoja e Dolby Atmos dhe DTS:X. Përvoja e tingullit si në jetë reale e soundbar-ëve të Samsung Q-Series demonstruar nga një kamion monster që hidhet nga ekrani në dhomën e ndenjes. Logoja e Dolby Atmos dhe DTS:X.

Soundbar-i i Samsung Q-Series

Tingull i punuar në mënyrë perfekte, i harmonizuar me QLED.

Dolby Atmos / DTS:X

Eksploroni thellësitë e tingullit me Dolby Atmos dhe DTS: X. Atmos dhe DTS:X. Të dyja ju lejojnë të dëgjoni secilin tingull të qartë ndërsa qarkullon rrotull dhe mbi ju, ashtu siç do të ndodhte në jetë reale.

Tingull real 11.1.4ch

Me 11 kanalet, 1 kanal nënvuferi dhe 4 kanale up-firing, ju merrni tinguj që lëvizin për argëtim shumë tërheqës. Një përshtatje e shkëlqyer për televizorin tuaj QLED, bëhuni një me filmin ndërsa rrethoheni nga një ambient i plotë audio me tingull të vërtetë 11.1.4ch.

Q-Symphony

Ky soundbar sinkronizohet me televizorin Samsung, duke krijuar së bashku një tingull imersiv. Ai kombinon dhe përmirëson tingullin përmes altoparlantëve të soundbar-it si edhe altoparlantët e përparmë, anësorë dhe up-firing si edhe altoparlantët e televizorit, duke ju dhënë një nivel të ri imersioni akustik që të përjetoni përmbajtjen si asnjëherë më parë.

SpaceFit Sound+

Shijoni tingullin mahnitës që përshtatet me kushtet e enterierit tuaj me Soundbar. SpaceFit Sound+ ndërthur tingullin e qartë, gjithëpërfshirës të SpaceFit Sound dhe efektin e basit të optimizuar të Auto EQ.

* Dolby Atmos dhe DTS: X zbatohet për të gjithë soundbar-ët e 2021 Q Series.
* Kërkohet përmbajtja burimore Dolby Atmos dhe DTS:X.
* Veçoritë mund të mos jenë në përputhje me të gjithë televizorët Samsung.
* Funksionet mund të variojnë sipas modelit të televizorit.
* Funksioni kërkon vetëm lidhje me tela me televizorin, duke mos përfshirë lidhje me valë me televizorin.
* Q-Symphony është i përputhshëm me TV Samsung 2021(AU7000 ↑ TV e lart).
* SpaceFit Sound+ është i përputhshëm me 2021 Samsung QLED(Q70 ↑ e lart).

Samsung Q-series Soundbar i harmonizuar me QLED TV. Logoja e Dolby Atmos dhe DTS:X. Samsung Q-series Soundbar i harmonizuar me QLED TV. Logoja e Dolby Atmos dhe DTS:X.

* Dolby Atmos dhe DTS: X zbatohet për të gjithë soundbar-ët e 2021 Q Series.
* Kërkohet përmbajtja burimore Dolby Atmos dhe DTS:X.
* Veçoritë mund të mos jenë në përputhje me të gjithë televizorët Samsung.
* Funksionet mund të variojnë sipas modelit të televizorit.
* Funksioni kërkon vetëm lidhje me tela me televizorin, duke mos përfshirë lidhje me valë me televizorin.
* Q-Symphony është i përputhshëm me TV Samsung 2021(AU7000 ↑ TV e lart).
* SpaceFit Sound+ është i përputhshëm me 2021 Samsung QLED(Q70 ↑ e lart).

Një Smart Monitor me Smart TV GUI në një tryezë. Një Smart Monitor me Smart TV GUI në një tryezë.

Smart Monitor

Punoni, luani dhe mësoni pa kompjuter.

Ekrani i parë në botë Do-It-All

Monitor për çdo anë të jetës. Bëjeni punën pa kompjuter, me Microsoft Office 365 të instaluar, ose me aksesin në distancë në kompjuterin tuaj të zyrës. Pastaj kaloni në argëtim të pastër me sistemin e argëtimit me një ndalesë në bord.

Lidhshmëria për celularë

Wireless DeX shkyç një përvojë të plotë kompjuterike, pa asnjë kompjuter. Përdorni aplikacione të produktivitetit në celular, të tilla si video-konferenca, dokumente dhe shfletues, vetëm përmes monitorit dhe telefonit tuaj. Për të parë foto ose për të parë filma në ekranin e madh, thjesht trokitni lehtë mbi të me telefonin tuaj duke përdorur Tap View.

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, përdorni pajisjet Apple për të punuar dhe luajtur në ekranin e madh. Përmirësoni fluksin tuaj të punës duke krijuar një konfigurim monitori të dyfishtë me valë me MacBook dhe Smart Monitor. Kur është koha për t’u çlodhur, kënaquni me lehtësi me video, muzikë, fotografi dhe më shumë nga iPhone ose iPad.

Aplikacionet e Smart TV

Shikimi i pandërprerë u bë edhe më i lehtë. Hyni në një mori aplikacionesh argëtuese, të tilla si Netflix, YouTube dhe HBO, pa ndezur kompjuterin ose laptopin tuaj. Telekomanda dhe altoparlantët e integruar thjeshtojnë kohën tuaj të çlodhjes.

* Monitori i parë në botë që kombinon shërbimin mediatik OTT, lidhjen celulare dhe aftësitë për përdorim të kompjuterit në distancë.
* Lidhja me valë me DeX është e disponueshme vetëm në modelet Galaxy Note20, TabS7 dhe Galaxy Z Fold2.
* E kufizuar në aplikacionet e zgjedhura dhe mund të kërkojë blerje licence.
* Përmbajtja në ekran është e simuluar për qëllime demonstrimi.
*Disponueshmëria e aplikacionit mund të variojë sipas vendit.
* Kërkohet abonim.
* Specifikimet e telekomandës mund të variojnë sipas vendit.
*Sintonizuesi TV nuk përfshihet.

Monitori inteligjent i ndarë në dy cilësime të ndryshme. Në të majtë, ekrani shfaq një skedar të punës në një zyrë. Në të djathtë, ekrani shfaq përmbajtjen e mediave në shtëpi. Monitori inteligjent i ndarë në dy cilësime të ndryshme. Në të majtë, ekrani shfaq një skedar të punës në një zyrë. Në të djathtë, ekrani shfaq përmbajtjen e mediave në shtëpi.

* Monitori i parë në botë që kombinon shërbimin mediatik OTT, lidhjen celulare dhe aftësitë për përdorim të kompjuterit në distancë.
* Lidhja me valë me DeX është e disponueshme vetëm në modelet Galaxy Note20, TabS7 dhe Galaxy Z Fold2.
* E kufizuar në aplikacionet e zgjedhura dhe mund të kërkojë blerje licence.
* Përmbajtja në ekran është e simuluar për qëllime demonstrimi.
*Disponueshmëria e aplikacionit mund të variojë sipas vendit.
* Kërkohet abonim.
* Specifikimet e telekomandës mund të variojnë sipas vendit.
*Sintonizuesi TV nuk përfshihet.

Frymëzohuni të bëni më shumë me TV

TV-të Samsung ju ndihmojnë të zbuloni mënyra për të gjallëruar jetën tuaj të përditshme.

Një grua bën joga përpara TV në dhomën e saj të ndenjes. Ekrani tregon një video të një trajneri majtas dhe gruaja duke ndjekur djathtas. Një grua bën joga përpara TV në dhomën e saj të ndenjes. Ekrani tregon një video të një trajneri majtas dhe gruaja duke ndjekur djathtas.
Trajnim në shtëpi

Përdoreni TV tuaj si një trajner personal për të zotëruar stërvitjet tuaja dhe për të regjistruar statistikat tuaja për një jetë më të shëndetshme.

Një burrë punon nga zyra e tij në shtëpi me skedarë të ndryshëm të punës të hapur në ekranin e TV të tij. Një burrë punon nga zyra e tij në shtëpi me skedarë të ndryshëm të punës të hapur në ekranin e TV të tij.
Puna nga shtëpia

Hyni në kompjuterin e zyrës tuaj nga larg nga TV juaj dhe përdorni ekranin e madh për të bërë disa detyra në të njëjtën kohë me lehtësi.

Dy njerëz ulen në divanin e tyre dhe bëhen gati për të luajtur një lojë me ngarje duke cilësuar preferencat e tyre në Shiritin e Lojrave. Dy njerëz ulen në divanin e tyre dhe bëhen gati për të luajtur një lojë me ngarje duke cilësuar preferencat e tyre në Shiritin e Lojrave.
Lojëra

Luani në një ekran më të madh, më të gjërë, më të shpejtë që shton shanset tuaja të fitores.

Një burrë në dhomën e tij të ndenjes shikon Manualin universal në TV e tij me kanale të organizuar sipas preferencave dhe zakoneve të shikimit të tij. Një burrë në dhomën e tij të ndenjes shikon Manualin universal në TV e tij me kanale të organizuar sipas preferencave dhe zakoneve të shikimit të tij.
Argëtim në shtëpi

Shijoni lirinë për të gjetur përmbajtjen tuaj të preferuar mes qindra kanalëve falas.

Një grua bën një telefonatë me video ndërsa gatuan. Videoja e gatimit që është duke parë është në të majtë të ekranit të TV së saj dhe telefonata e saj me video shfaqet në të djathtë. Një grua bën një telefonatë me video ndërsa gatuan. Videoja e gatimit që është duke parë është në të majtë të ekranit të TV së saj dhe telefonata e saj me video shfaqet në të djathtë.
Me shumë shikime

Ndajeni ekranin në shumë shikime, në mënyrë që të mund të shihni, të punoni dhe të bëni biseda me video të gjitha në një ekran.

Një burrë dhe një grua bëjnë video me telefonatë me një grup miqsh në TV dhe bisedojnë me ta në dhomën e tyre në ndenjes. Një burrë dhe një grua bëjnë video me telefonatë me një grup miqsh në TV dhe bisedojnë me ta në dhomën e tyre në ndenjes.
Telefonatë me video

Lidhuni me familjen dhe miqtë tuaj përmes telefonatave me video në ekranin e madh.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese.
* I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung. Kontrolloni specifikimin e televizorit Samsung.
* Pajisjet e përputhshme mund të ndryshojnë sipas secilit funksion.
* Pajisja e lojërave, kamera e internetit dhe aksesorë të tjerë shiten veç.
* Përjetimi konkret i përdoruesit mund të ndryshojë.
* Secili funksion mund të ndryshojë sipas modelit të TV, rajonit, ofruesit të shërbimit, mjedisit të rrjetit ose pajisjes së celularit.
*Secila pajisje duhet të jetë e lidhur me Wi-Fi ose rrjet tjetër me valë.