Drita ndriçon ndaj një siluete të një burri ulur në një karrige me Samsung @ CES 2021 dhe fraza tërheqëse e tij Better Normal for All dhe shenja dalluese e CES-it. Drita ndriçon ndaj një siluete të një burri ulur në një karrige me Samsung @ CES 2021 dhe fraza tërheqëse e tij Better Normal for All dhe shenja dalluese e CES-it.

11 – 14 – Janar, 2021

Bashkohuni me ne për të parë sesi Samsung është duke krijuar një normalitet më të mirë për të gjithë - Better Normal for All.

Me teknologji më të zgjuar, të personalizur që përqëndrohet tek njerëzit dhe nevojat tona gjithnjë në ndryshim,
Samsung është duke u dhënë formë përvojave tona të përditshme për të ndërtuar një të nesërme më të shndritshme, më të mirë për të gjithë.

Një jetë më e mirë mundësohet nga teknologjia

Ri-imagjinimi i përvojës së shikimit

Ripërkufizimi i shtëpisë

Një frigorifer Samsung Bespoke me 4 dyer fleksibël me panele të bardha qëndron ndaj një muri të kuzhinës. Një frigorifer Samsung Bespoke me 4 dyer fleksibël me panele të bardha qëndron ndaj një muri të kuzhinës.

Samsung Bespoke fleksibël me 4 dyer

I përshtatet stilit tuaj të jetesës, Bespoke

Një makinë larëse dhe tharrëse të zinj janë vendosur vertikalisht në një dhomë të larjes së rrobave. Një makinë larëse dhe tharrëse të zinj janë vendosur vertikalisht në një dhomë të larjes së rrobave.

WF8800A/DV8800A

Pastroni me efektshmëri. Larje inteligjente.

Një fshesë me korrent e bardhë JetBot 90 AI+ është e vendosur në një Stacion pastrimi ndaj një muri pranë një komoje. Një fshesë me korrent e bardhë JetBot 90 AI+ është e vendosur në një Stacion pastrimi ndaj një muri pranë një komoje.

JetBot 90 AI+

Pastrim më inteligjent dhe më i efektshëm

Duke i dhënë formë përvojës tuaj

Dy modele të robotit të përqëndruar tek njerëzit për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë. Dy modele të robotit të përqëndruar tek njerëzit për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Robotikë inteligjente

IA përqëndruar tek njerëzit për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë.

një dre me zgjidhjen për informacion dhe argëtim ,kabina dixhitale 2021 një dre me zgjidhjen për informacion dhe argëtim ,kabina dixhitale 2021

Digital Cockpit 2021

Zgjidhje që transformon një makinë nga transporti tek jetesa e përditshme dhe hapësira e jetës

Duke ju rilidhur me atë që ju pëlqen

Çmimet për novacionin më të mirë CES 2021

Dhoma e lajmeve e Samsung CES 2021

Dhoma e lajmeve e Samsung CES 2021

*Vizitorët do të drejtohen tek faqja botërore në anglisht.

Një ekran LED i ndricuar për të imituar një sfond urban me drita blue në sfond të zi në përputhje me temën e "Qytetit dixhital Samsung" në CES 2021. Një ekran LED i ndricuar për të imituar një sfond urban me drita blue në sfond të zi në përputhje me temën e "Qytetit dixhital Samsung" në CES 2021.

Eksploroni Vendin dixhital CES 2021 sot Vizitoni CES 2021

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.
* Disponueshmëria e produkteve mund të ndryshojë sipas rajonit.