Galaxy Studio visual image Galaxy Studio visual image

Galaxy Studio është duke ardhur në një qytet pranë jush.

Dhënia e imazhit e galaxy studio Dhënia e imazhit e galaxy studio

Përjetoni Galaxy Note9 super të fuqishëm në Galaxy Studio

Jemi duke festuar hedhjen në treg të Galaxy Note9, duke ju sjellë inovacionet më të fundit në teknologjinë Samsung drejtpërdrejt tek ju.
Merrni në duar Galaxy Note9 krejtësisht të re super të fuqishme. Përjetoni kamerën inteligjente revolucionare dhe S Pen që bën më shumë, në mënyrë që ju të bëni më shumë. Dhe shumë më tepër, gjithçka që pret për ju në Galaxy Studio.

Galaxy Studio juaj vendore sjell në jetë veçoritë më të mira të Galaxy Note9, me përvojë nga afër në kiosta të personalizuara me demonstrime të teknologjisë moderne dhe argëtim.

Imazhi i tryezës së galaxy studio vendore Imazhi i tryezës së galaxy studio vendore
Imazhi i kioskës së galaxy studio Imazhi i kioskës së galaxy studio
Imazhi i kioskës së përvojës VR të galaxy studio vendore Imazhi i kioskës së përvojës VR të galaxy studio vendore

*Imazhi përdoret vetëm për qëllime ilustrimi dhe mund të ndryshojë nga studio aktuale.