Fotografia / Natyra e qetë

Vija të turbullta

Si të bëni sfondin të turbullt dhe të perfeksioni pozën.

Live Focus do të turbullojë sfondin e fotografisë dhe nxjerr në pah pjesën e përparme, si në këtë portret nga afër.

Këtu është këshilla jonë numër një e fotografive të portretit: sfonde të turbullta. Turbullimi i lehtë e nxjerr subjektin tuaj në pah dhe është i përsosur për portrete, selfie dhe poza nga afër. Këtu është sistemi ynë sesi të merrni këtë efekt me një smartfon Samsung Galaxy.

Live Focus përdoret më mirë kur sfondi juaj ka thellësi të paktë.
1

Ndizeni kamerën dhe takoni “Live Focus”

Rrëshqitësi është sesi të turbulloni sfondin ashtu si ju pëlqen
2

Pasi të jeni në Live Focus, përdorni rrëshqitësin për të rregulluar turbullimin e sfondit në kohë reale

Turbullimi i sfondit është një prej këshillave tona të preferuara të fotografisë me celularë.
3

Bëni fotografinë

Fotografia me celular e bërë me Live Focus mund të redaktohet tek Galeria më vonë.
Kamera Samsung Galaxy S9 vjen me filtrin bokeh Live Focus.
Filtrat bokeh

Shtoni njëfarë xixëllime tek poza juaj duke përdorur filtrat bokeh Live Focus për të ndryshuar formën e dritave në sfond.

MËSO MË SHUMË
4

Harruat të shtoni turbullimin? S’ka Problem.

Thjesht shkoni tek Galeria juaj. Zgjidhni fotografitë e bëra me Live Focus dhe rregulloni sasinë e turbullimit.

Kamera Samsung Galaxy S9 vjen me filtrin bokeh Live Focus.
Filtrat bokeh

Shtoni njëfarë xixëllime tek poza juaj duke përdorur filtrat bokeh Live Focus për të ndryshuar formën e dritave në sfond.

MËSO MË SHUMË
Image
Regjistroni veten tuaj të vërtetë me Live Focus

A dëshironi t’a shihni hap pas hapi? Shihni të gjithë videon.

Regjistroni veten tuaj të vërtetë

Pavarësisht nëse jeni duke bërë selfie ose portrete profesionale, Galaxy S9 është mjeti i vetëm që ju nevojitet për të theksuar subjektin tuaj.

Samsung Galaxy S9ㅣS9+

Samsung Galaxy S9ㅣS9+

Lexoni këto histori më pas