Life Hacks

Artistë duke krijuar
sfonde interesante
për telefonin tuaj

Mësoni sesi një ide e zgjuar ngjalli një tendencë të sfondeve të personalizuara.

Një grua duke qëndruar ndaj një sfondi me një dizajn rozë, ajo ka një S Pen në një dorë dhe një Galaxy Note10 në tjetrën Një grua duke qëndruar ndaj një sfondi me një dizajn rozë, ajo ka një S Pen në një dorë dhe një Galaxy Note10 në tjetrën

Cila është mënyra më e shpejtë për të bërë që telefoni juaj të dallohet nga të tjerët? Me një sfond të veçantë dhe interesant. Vazhdoni të lexoni për të mësuar më shumë mbi këtë fushatë të sfondeve krijuese dhe shihni si mund të merrni një për telefonin tuaj.

Tre telefona Galaxy krah për krah, secili duke treguar një dizajn të veçantë të sfondit që i përkon lentes së kamerës lart djathtas të Infinity-O Displays të tyre. Tre telefona Galaxy krah për krah, secili duke treguar një dizajn të veçantë të sfondit që i përkon lentes së kamerës lart djathtas të Infinity-O Displays të tyre.
Një portret i Matt B, ulur në tryezën e tij dhe duke parë direkt tek kamera me dizajne të sfondeve plot ngjyra pas tij Një portret i Matt B, ulur në tryezën e tij dhe duke parë direkt tek kamera me dizajne të sfondeve plot ngjyra pas tij
Arti nga
Matt B

Tregimi pas dizajneve

Aftësitë krijuese marrin një formë të ndryshme për këdo. Për filluesin e fushatës, Matt B, kjo ishte në formën e sfondeve artistike për Galaxy S10. Frymëzimi i erdhi Matt-it sapo pa Infinity-O Display: “Isha shtrirë në krevatin tim, duke kaluar përmes lajmeve të teknologjisë dhe vura re se sfondet stok në pajisjet S10 po fshihnin kamerën e përparme me një gradacion të errët në atë cep. Kështu që pyeta veten, ‘po sikur, në vend që ta fsheh, ta përdor si pjesë të dizajnit?’ Ashtu filloi.”

Një Galaxy Note10 me një sfond të ilustruar të pyllit në Infinity-O Display. Forma e një lënde që i përkon kamerës së vrimës së shpuar në pjesën e sipërme në mes. Një Galaxy Note10 me një sfond të ilustruar të pyllit në Infinity-O Display. Forma e një lënde që i përkon kamerës së vrimës së shpuar në pjesën e sipërme në mes.
Një imazh i vetëm i një S Pen blu nga telefoni Galaxy Note10 Një imazh i vetëm i një S Pen blu nga telefoni Galaxy Note10
S Pen
Për kontroll të saktë krijues kur bëni dizajn të sfondeve, rregulloni cilësimet e S Pen, si ngjyra dhe stili.

Procesi krijues i Matt-it

Nga eklipse diellorë të mahnitshëm tek robotë të vegjël të lezetshëm, dizajnet e sfondeve të zgjuara të Matt-it qartësisht kanë mjaft mendim pas tyre. Atëherë, cili është saktësisht procesi krijues i tij? “Mbledh frymëzim – fotografi dhe imazhe – për të krijuar tabela të gjendjes shpirtërore. Pastaj krijoj skica të papërpunuara në letër,” thotë Matt. “Pastaj, e bashkoj projektin dhe sapo versioni i parë është gati, e provoj në ekran për t’u siguruar se nuk do të bjerë në konflikt me ndonjë element të UI-të.”

Gjashtë telefona Galaxy të vendosur rreth njëri-tjetrit, të gjithë duke treguar një sfond të ndryshëm nga artistë të ndryshëm anembanë globit. Sfondet janë krijuar për të përkuar me lentet e kamerës që janë të vendosura ose sipër në mes ose lart djathtas në ekran. Gjashtë telefona Galaxy të vendosur rreth njëri-tjetrit, të gjithë duke treguar një sfond të ndryshëm nga artistë të ndryshëm anembanë globit. Sfondet janë krijuar për të përkuar me lentet e kamerës që janë të vendosura ose sipër në mes ose lart djathtas në ekran.

Ngjallja e një tendence

Ideja e zgjuar e Matt-it ishte tërheqëse për admiruesit e sfondeve kudo. Për të festuar këtë lëvizje—dhe dizajnin me vrimën e shpuar—bashkëpunuam me artistë dhe krijues anembanë globit për të krijuar sfonde artistike. Nga @ketnipzarti optimist dhe plot ngjyra i @furrylittlepeach tek dizajnet e peizazheve përtej kësaj bote, te hollësitë e përpikta në secilën vepër të krijuar nga artistët janë të qarta për t’u parë. Secili sjell diçka të ndryshme, duke krijuar një koleksion të shkëlqyer të sfondeve që bien në sy që kushdo mund t’i shkarkojë.

Një sfond duke treguar fanarë japonezë të ilustruar pluskues në një fushë, i shfaqur në një telefon Galaxy. Sytë në një nga fanarët përkojnë me kamerën e vrimës së shpuar sipër në mes. Një sfond duke treguar fanarë japonezë të ilustruar pluskues në një fushë, i shfaqur në një telefon Galaxy. Sytë në një nga fanarët përkojnë me kamerën e vrimës së shpuar sipër në mes.
Një portret i një personazhi të ilustruar nga Harry Hambley Një portret i një personazhi të ilustruar nga Harry Hambley
Arti nga
Harry Hambley
Një sfond duke treguar një planet dhe sistem diellor të ilustruar, i shfaqur në një telefon Galaxy. Forma e planetit i përkon kamerës së vrimës së shpuar sipër në mes. Një sfond duke treguar një planet dhe sistem diellor të ilustruar, i shfaqur në një telefon Galaxy. Forma e planetit i përkon kamerës së vrimës së shpuar sipër në mes.
Një imazh i profilit nga anash i Sha'an d'Anthes Një imazh i profilit nga anash i Sha'an d'Anthes
Arti nga
Sha'an d'Anthes
Një sfond duke treguar një planet dhe sistem diellor të ilustruar, i shfaqur në një telefon Galaxy. Forma e planetit i përkon kamerës së vrimës së shpuar sipër në mes. Një sfond duke treguar një planet dhe sistem diellor të ilustruar, i shfaqur në një telefon Galaxy. Forma e planetit i përkon kamerës së vrimës së shpuar sipër në mes.

Gjetja e frymëzimit krijues

Mund të jetë shumë e lehtë për çdo artist që të bjerë në një rutinë krijuese. Pra si dalin këta krijues nga depresioni? Këshilla e drejtpërdrejtë e artistit Marko Ogian-it është që thjesht “të ndiqni atë që dëshironi të bëni dhe ta bëni atë. Jini të lumtur me krijimin tuaj dhe nëse nuk jeni, përpiquni përsëri derisa të jeni të kënaqur.” Sugjerimi argëtues i artistit tjetër Joel Mulga për rrjedhjen e ideve? Thjesht “lejoni që imagjinata juaj të vrapojë si një qen i racës Labrador në një fushë plot lule.”

Një sfond i personalizuar që paraqet një astronaut për Infinity-O Display. Dizajn përdor helmetën e astronautit për të përqafuar kamerën e vrimës së shpuar. Një sfond i personalizuar që paraqet një astronaut për Infinity-O Display. Dizajn përdor helmetën e astronautit për të përqafuar kamerën e vrimës së shpuar.

Bëni që sfondi juaj të bjerë në sy

Bëni dizajnin e sfondit tuaj që t’i përshtatet
Infinity-O Display të Galaxy-s tuaj.

Këtu është gjithçka që ju nevojitet

Me Infinity-O Displays dhe prerjet e veçanta të kamerës, sfondet tuaja të reja të personalizuara do të duken të shkëlqyera në këto telefona.

Lexoni këto histori më pas