Këshilla

Dizenjoni Shtëpinë Tuaj dhe Përkufizoni
Stilin Tuaj

Këshilla për dizenjimin e një hapësire unike dhe gjetjen e stilit tuaj përmes artit.

Kirsten Grove ulet në një divan në dhomën e ndenjes ndërsa shikon Jungle Canopy II V.2, Pozitive (2016) të Bill Claps në Art Mode të The Frame. Kirsten Grove ulet në një divan në dhomën e ndenjes ndërsa shikon Jungle Canopy II V.2, Pozitive (2016) të Bill Claps në Art Mode të The Frame.

Kirsten Grove është dizenjuese dhe konsulente e ambienteve të brendshme. Gjëja e parë që do të vini re kur të shfletoni Instagramin e saj është stili i saj eklektik por minimal. Për të, asgjë nuk e mposht një përzierje dhe kombinim të mirë stilesh, si dhe veprat e pranueshme të artit për të plotësuar ambientin e dhomës.

Elemente moderne të dizenjimit të brendshëm të përziera me dekorin eklektik përmes shtëpisë së Kirsten Grove. Elemente moderne të dizenjimit të brendshëm të përziera me dekorin eklektik përmes shtëpisë së Kirsten Grove.

"Përziej dhe kombino duke qëndruar minimal - çelësi i magjisë"

Kirsten frymëzohet nga artistë që ndërthurin ngjyrat dhe format për të krijuar stilin e saj të veçantë të shtresimit me elementë të ndryshëm të dizajnit - duke u kujdesur që të mos e teprojë. Fokusi i saj kryesor është t’i qëndrojë të thjeshtës por të sofistikuar, me objekte skene dhe spërkatje të vogla ngjyrash aty-këtu. Një mënyrë që ajo të transformojë dhomën është përfshirja e një vepre unike arti. Dhoma me veprën e duhur të artit, jo vetëm që ndryshon peizazhin, por rrit hapësirën përreth tij.

Përmirësoni hapësirën tuaj me art

The Frame prezanton Home Tour me dizenjuesen e ambienteve të brendshme Kirsten Grove. Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese.  Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshohen pa njoftim. Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar TV. Shërbimi smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit. Hapësira mund të ndryshojë sipas llojit të instalimit dhe të murit. Korniza e personalizueshme dhe mbajtësja studio shiten veç. Kontrolloni faqen e detajeve të produktit për çdo model. Kirsten shqyrton pjesët e dizajnit eklektik, pastaj prezantohet në dhomën e saj të ndenjes. Kamera hyn në derën e përparme të shtëpisë së Kirsten dhe zmadhohet në veprat e artit në korniza nëpër dhoma të ndryshme. The Frame vërehet e varur në murin e dhomës së saj të ndenjes, duke shfaqur Almond Milk (2013) të Carolyn MacLaren, ndërkohë që Kirsten ndryshon kornizën e The Frame në ngjyrën e re burgundy. Kirsten përdor një telekomandë universale për të hyrë në Art Store dhe për të ndryshuar ekranin në Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në The Frame, i varur në mur në dhomën e saj të ndenjes. Në verandë, Korniza vërehet në një mbajtëse, duke shfaqur Mana Pools Elephant (2015) të Scott Ramsay. Në cepin e një dhome tjetër të shtëpisë, The Frame vërehet përsëri në një mbajtëse, duke shfaqur Walking City 1 (2014) të Universal Everything. Në një dhomë tjetër të ndenjes, të dekoruar me mobilje të zeza, The Frame është i varur në mur, ndërsa Kirsten përdor një telekomandë universale për të ndryshuar ekranin nga një video me dallgë në plazh në Jungle Canopy II V.2, Positive (2016) të Bill Claps. TV kur është i ndezur. Art kur është i fikur. The Frame. Samsung. The Frame prezanton Home Tour me dizenjuesen e ambienteve të brendshme Kirsten Grove. Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese.  Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshohen pa njoftim. Kërkohet një llogari Samsung për të konfiguruar TV. Shërbimi smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit. Hapësira mund të ndryshojë sipas llojit të instalimit dhe të murit. Korniza e personalizueshme dhe mbajtësja studio shiten veç. Kontrolloni faqen e detajeve të produktit për çdo model. Kirsten shqyrton pjesët e dizajnit eklektik, pastaj prezantohet në dhomën e saj të ndenjes. Kamera hyn në derën e përparme të shtëpisë së Kirsten dhe zmadhohet në veprat e artit në korniza nëpër dhoma të ndryshme. The Frame vërehet e varur në murin e dhomës së saj të ndenjes, duke shfaqur Almond Milk (2013) të Carolyn MacLaren, ndërkohë që Kirsten ndryshon kornizën e The Frame në ngjyrën e re burgundy. Kirsten përdor një telekomandë universale për të hyrë në Art Store dhe për të ndryshuar ekranin në Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në The Frame, i varur në mur në dhomën e saj të ndenjes. Në verandë, Korniza vërehet në një mbajtëse, duke shfaqur Mana Pools Elephant (2015) të Scott Ramsay. Në cepin e një dhome tjetër të shtëpisë, The Frame vërehet përsëri në një mbajtëse, duke shfaqur Walking City 1 (2014) të Universal Everything. Në një dhomë tjetër të ndenjes, të dekoruar me mobilje të zeza, The Frame është i varur në mur, ndërsa Kirsten përdor një telekomandë universale për të ndryshuar ekranin nga një video me dallgë në plazh në Jungle Canopy II V.2, Positive (2016) të Bill Claps. TV kur është i ndezur. Art kur është i fikur. The Frame. Samsung.

“Arti është kaq i rëndësishëm në hapësirë

Këshilla të thjeshta stilimi

Ka tre skulptura dhe një punim në një raft në një mur të bardhë. Ata po tregojnë dizenjimin e murit të brendshëm të Kirsten Grove. Ka tre skulptura dhe një punim në një raft në një mur të bardhë. Ata po tregojnë dizenjimin e murit të brendshëm të Kirsten Grove.
1

Secili mur ka potencial bukurie

Çdo artist ka nevojë për një kornizë dhe për një stilist të ambienteve të brendshme, ajo telajo është muri. Kirsten beson se janë tre elementë themelorë për murin: boja, ndriçimi dhe allçia. Boja i shton ngjyrë telajos, ndërsa ndriçimi e përmirëson atë, ndërsa forma allçia i jep formë të gjithës së bashku. Pasi të keni përfituar bazën, filloni aplikimin e elementeve të dizajnit, të tilla si arti ose piktura. Kirsten sugjeron kombinimin e madhësive të ndryshme në një hapësirë për të krijuar një galeri të bukur. Veprat më të mëdha tërheqin vëmendjen, ndërsa një kombinim i atyre më të vegjël krijojnë detaje dhe intriga. Ka kaq shumë mundësi dhe zgjedhje të panumërta.

Në murin e bardhë, shfaqet Butterfly IV (2015) e Heiko Hellwig në Samsung The Frame, të varur në mënyrë harmonike me veprat e artit. Në murin e bardhë, shfaqet Butterfly IV (2015) e Heiko Hellwig në Samsung The Frame, të varur në mënyrë harmonike me veprat e artit.
2

Eksperimentoni me kombinime ngjyrash

"Është e mahnitshme se çfarë mund të ndodhë kur lyeni një dhomë me një ngjyrë tjetër," thotë Kirsten. Lejojini vetes lirinë artistike dhe mos kini frikë të eksperimentoni me kontraste ngjyrash. Aplikoni tone të ndryshme dekorimesh në muret tuaja ose varni një pikturë të ndritshme në një mur të pastër dhe të bardhë. Krijimi i kornizës së duhur është po aq thelbësor sa zgjedhja e një vepre të përshtatshme arti. Kirsten rekomandon The Frame TV si pjesë e një galeri në shtëpi, kështu që ju mund të ndryshoni ekranin tuaj duke shtypur një buton dhe t'i bëni ato vepra të shfaqen me kornizë me ngjyra të ndryshme dhe të ndryshueshme.

Punime të ndryshme artistike, duke përfshirë Golfer in New York, USA (1993) të Thomas Hoepker, të shfaqur në The Frame, i varur në murin e dhomës së ndenjes në shtëpinë e Kirsten Grove. Punime të ndryshme artistike, duke përfshirë Golfer in New York, USA (1993) të Thomas Hoepker, të shfaqur në The Frame, i varur në murin e dhomës së ndenjes në shtëpinë e Kirsten Grove.
Samsung The Frame duke shfaqur veprën e artit Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në Art Mode. Samsung The Frame duke shfaqur veprën e artit Paris Street, Rainy Day (1877) të Gustave Caillebotte në Art Mode.
Art Mode
Zgjidhni dhe shfaqni vepra arti që i përshtaten stilit tuaj dhe ambientit tuaj me The Frame.
3

Plotësojeni momentin me një vepër arti

Duke qenë se Kirsten pëlqen të presë të ftuar, ajo shpesh përgatit menunë specifike të darkës, të përshtatur për shijet e miqve të saj. Personalizimi i përvojave për t’iu përshtatur çdo rasti unik është diçka që asaj i pëlqen ta bëjë. Me Art Mode, ju mund ta bëni atmosferën më të përshtatshme për çfarëdo eventi që organizoni - qoftë kjo shfaqja e një aksesori magjepsëse ose një foto të ngrohtë dhe tërheqëse. Caktoni tonin dhe karakterin e rastit me stile të ndryshme arti

TV kur është i ndezur. Art kur është i fikur. TV kur është i ndezur. Art kur është i fikur.

"Detajet e vogla mund të ndryshojnë pamjen e një hapësire"

Ndonjëherë, gjithçka duhet është një detaj i vogël për të ndryshuar tërë gjallërinë e një dhome. Të kesh The Frame të varur në mur i jep dhomës tuaj një ndjesi të ngjashme me një galeri, ndërsa vendosja e saj në një mbajtëse studio e përqëndron vërtet fokusin si vitrinë. Pa përmendur, çfarë ju vendosni të shfaqni në ekran mund të ndryshojë gjithashtu ambientin e hapësirës. Një vepër e lëvizshme si The Frame e bën të lehtë përfshirjen e elementeve të freskëta të dizajnit në një dhomë, duke ruajtur një estetikë të pastër dhe të thjeshtë.

Përkufizoni hapësirën tuaj të jetesës

Plotësoni pamjen e shtëpisë tuaj me The Frame.

Një fotografi portret e Kirsten Grove duke kthyer kokën mbrapa. Një fotografi portret e Kirsten Grove duke kthyer kokën mbrapa.

PARAQITI

Kirsten Grove

Dizajner i brendshëm dhe autor i Simply Styling.

Lexoni këto histori më pas