Fotografia

Të gjithë sytë tek fotografia e qiellit të qytetit

Frymëzimi sesi të rregjistroni qiejt dhe fotografitë e muzgjeve në mënyrën tuaj të veçantë.

Fotografi e qiellit e një karuseli, një pamje nga poshtë e dritës së qiellit dhe një vajzë duke medituar jashtë një tempulli në Indonezi në muzg Fotografi e qiellit e një karuseli, një pamje nga poshtë e dritës së qiellit dhe një vajzë duke medituar jashtë një tempulli në Indonezi në muzg

Ne të gjithë jetojmë nën të njëjtin qiell, por ju nuk do t’a kuptonit këtë duke parë të gjitha mënyrat e ndryshme sesi mund t’a fotografoni atë. Për sfidën tonë Qiejt e qytetit #withGalaxy, dëshirojmë të shohim qiellin e qytetit tuaj, sipas mënyrës tuaj. Këtu jepet frymëzim dhe disa këshilla sesi të bëni fotografi të qiellit, nga si të fotografoni muzgje tek përdorimi i arkitekturës në avantazhin tuaj.

Horizonti i Qytetit të Nju Jorkut është mahnitës për fotografi të muzgut Horizonti i Qytetit të Nju Jorkut është mahnitës për fotografi të muzgut
Pjesa e pasme e një telefoni Galaxy S10 prizëm i bardhë që tregon 5 lentet e tij, me një telefon të zi Galaxy S10 sipër tij Pjesa e pasme e një telefoni Galaxy S10 prizëm i bardhë që tregon 5 lentet e tij, me një telefon të zi Galaxy S10 sipër tij
Zgjeroni
Për të rregjistruar më shumë qiell në muzgun tuaj, përdorni Kamerën Ultra të Gjerë në Galaxy S10+—vetëm një nga pesë lentet e saj.
1

Fotografi të muzgut që spikasin

Dielli mund të marrë të gjithë lavdinë, por retë janë yjet e vërtetë në një pozë epike të muzgut. Ju mund të parashikoni një muzg të mirë duke i kushtuar vëmendje gjendjes së reve gjatë ditës. Nëse retë duken premtuese dhe era është e butë, ka shanse që të njëjtat formacione të reve të mbeten duke mundësuar që ngjyrat rozë dhe të kuqe t’ia vlejnë të vendosen në Instagram. Kur vjen perëndimi i diellit, gjeni një pikë të lartë këndvështrimi dhe bëni pozën më të mirë, pastaj përshtatni balancën e së bardhës në Regjimin Pro për të marrë ngjyrat e sakta që dëshironi.

Vijat e mprehta ndihmojnë të theksojnë fotografinë e qiellit në Londër dhe Qytetin e Nju Jorkut Vijat e mprehta ndihmojnë të theksojnë fotografinë e qiellit në Londër dhe Qytetin e Nju Jorkut
KËSHILLË
Uluni (shtrihuni nëse është e nevojshme) për t’a kthyer botën me kokë poshtë dhe bëni një pozë të qiellit që spikat.
2

Avantazhi i arkitekturës

Ndërtesat mund të bëhen elementë të gjallë të dizajnit në fotografinë e qiellit. Ato jo vetëm që sigurojnë një subjekt ku mund të fokusoheni, por gjithashtu shtojnë forma dhe struktura interesante, veçanërisht ndaj qiejve të mërzitshëm (por të bukur!) të pastër, blu. Oborret mund të formojnë një kuadër për qiellin në një mënyrë të pazakontë dhe skaji i një qiellgërvishtësi drejt qiellit mund të krijojë një strukturë që duket e gjallë në ekran.

Krijimi i dimensionit me pasqyrime në sipërfaqe të veçanta në Orlando, Florida dhe Seul, Koreja Krijimi i dimensionit me pasqyrime në sipërfaqe të veçanta në Orlando, Florida dhe Seul, Koreja
3

Pasqyrime dhe dimensione

Nganjëherë qielli nuk është vetëm mbi ne — ai është rreth nesh. Sipërfaqet pasqyruese shtojnë më shumë dimension në poza zakonisht të hapura të qiellit, kështu që mbani sytë hapur ndërsa kërkoni në qytetin tuaj. Sipërfaqja mund të jetë uji, dritaret, një skulpturë, pasqyra e anës në një makinë, ose edhe një pellg.

Samsung Galaxy Samsung Galaxy

NDANI DHE EKSPLORONI

Gati për t’u bashkuar me sfidën?

Në vizitoni në Instagram për më shumë frymëzim, pastaj ndani pozat tuaja më të mira të qytetit #withGalaxy.

Sekreti i pozave të qiellit të nivelit profesional

Nuk ka nevojë për paisje të veçanta për të bërë poza të shkëlqyera. Me kamerat me të vërtetë inteligjente, me shumë lente, seria Galaxy S10 do të bëjë që talentet tuaja të fshehta të shkëlqejnë.*

Lexoni këto histori më pas

*Kur Kamera është e hapur, Përmirësuesi i Skenës ndizet automatikisht; saktësia e Përmirësuesit të Skenës dhe Zbulimit të të Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të rregjistrimit duke përfshirë subjekte të shumta, daljen jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin.