Fotografia

Zotëroni ditën, zotëroni natën

Bëni dhe ndani vendet tuaja të preferuara anembanë botës.

Fotografitë natën në Bourbon Street dhe fotografitë të qytetit Fotografitë natën në Bourbon Street dhe fotografitë të qytetit

Dymbëdhjetë orë mund t’u japin një këndvështrim tjetër të gjërave, në kuptimin e plotë të fjalës. Kështu që cilat janë vendet tuaja të preferuara për të bërë fotografi në orën 12 paradite krahasuar me 12 pasdite? Bëhuni krijues dhe përdorni hashtaget #withGalaxy dhe #contest për shansin për t’u paraqitur në këtë faqe. Nga fotografia e qytetit tek peisazhet natën, dëshirojmë të shohim pozat tuaja më të mira.

Uluṟu-Kata Tjuṯa National Park, Northern Territory, Australia Uluṟu-Kata Tjuṯa National Park, Northern Territory, Australia
Sydney Harbour, New South Wales, Australia Sydney Harbour, New South Wales, Australia
Pallati i Arteve të Bukura, San Francisko, SHBA  Pallati i Arteve të Bukura, San Francisko, SHBA
Texas State Capitol, Austin, Teksas, SHBA  Texas State Capitol, Austin, Teksas, SHBA
Austin, Teksas, SHBA  Austin, Teksas, SHBA
Qyteti i Nju Jorkut, Nju Jork, SHBA Qyteti i Nju Jorkut, Nju Jork, SHBA
Sheshi Uashington, Nju Jork, Nju Jork, SHBA Sheshi Uashington, Nju Jork, Nju Jork, SHBA

SI të bëni pozën

Këto mjete do t’ju ndihmojnë të bëni fotografi të shkëlqyera në çdo orë të ditës, kështu që mund të krijoni kryeveprën tuaj të ditës në krahasim me të natës.

Lexoni këto histori më pas