Fotografia

Fotografi në rrugë, stili i Barcelonës

Qyteti përmes syve të fotografëve të mirënjohur të rrugëve.

Fotografi në rrugë të Barcelonës të bëra me një Samsung Galaxy S9+ Fotografi në rrugë të Barcelonës të bëra me një Samsung Galaxy S9+

Pavarësisht nëse është natë ose ora e artë, Barcelona është gjithnjë gati për pozat e saj nga afër. Dërguam një grup të zgjedhur të fotografëve në rrugë dhe me celularë për të bërë më të mirën në një ditë të errët me shi dhe të regjistronin ato që panë me Samsung Galaxy S9+. Këtu janë ato që zgjodhëm si më të mirat.

Fotografi në rrugë dhe fotografi me celular nga Barcelona në një Samsung Galaxy S9+ Fotografi në rrugë dhe fotografi me celular nga Barcelona në një Samsung Galaxy S9+
Fotografi në rrugë dhe fotografi me celular nga Barcelona në një Samsung Galaxy S9+ Fotografi në rrugë dhe fotografi me celular nga Barcelona në një Samsung Galaxy S9+
Këshillë
Retë përhapin diellin, duke krijuar një batanije të dritës së barabartë që lejon poza të pabesueshme.

“Njerëzit kalojnë dhe pothuajse nuk e vënë re…por me një fotografi, mund të mbani atë që shikoni për një moment.”

- Marcello Zerletti / @zerletti

Fotografi në rrugë në Barcelonë e bërë nga lart me një Samsung Galaxy S9+ Fotografi në rrugë në Barcelonë e bërë nga lart me një Samsung Galaxy S9+
Këshillë
Vareni telefonin tuaj mbi një ballkon ose uluni në bisht në nivelin e rrugës për të kapur këndin e duhur.
Rrugët e Barcelonës të pasqyruara nga pellgje Rrugët e Barcelonës të pasqyruara nga pellgje
A dancer’s twirl captured in Super Slow-mo on the streets of Barcelona A dancer’s twirl captured in Super Slow-mo on the streets of Barcelona
Arkitektura e famshme e Barcelonës duket e bukur në një Samsung Galaxy S9+ Arkitektura e famshme e Barcelonës duket e bukur në një Samsung Galaxy S9+
Këshillë
Luani me modelet e krijuara nga ndërtesat dhe qielli. Poza tjetër e shkëlqyeshme mund të jetë sipër jush.

Shoqëruesi juaj i ardhshëm i udhëtimit

Kur shkoni për të eksploruar, sigurohuni se mund të regjistroni pamjet në dritë të shndritshme dhe dritë supër të paktë.

Lexoni këto histori më pas