Fotografia / Video

Terapia e kafshëve

Video të qenve të lezetshëm me lëvizje të ngadaltë për t’ju përmirësuar gjendjen shpirtërore.

Video të lezetshme të qenve me lëvizje super të ngadaltë
Regjistruar me Galaxy S9

Pavarësisht nëse jeni duke përjetuar një ndarje të keqe ose një të hënë të keqe, është një fakt i jetës se videot e lezetshme të qenve do t’ju bëjnë të ndjeheni pafundësisht më mirë. Kështu që jemi bashkuar me The Dodo për të mbledhur videot më të mira të qenve me lëvizje të ngadaltë dhe rezultatet janë të mrekullueshme. Bëhuni gati të zbuloni maninë tuaj të re të kafshëve.

Video të qenve me lëvizje të ngadaltë
Video të qenve me lëvizje të ngadaltë
Një korgi në park me Super Slow-mo
Një korgi në park me Super Slow-mo
Një qen i lezetshëm duke luajtur me një zorrë të ujit në video me slow-motion video
Një qen i lezetshëm duke luajtur me një zorrë të ujit në video me slow-motion video

Gati të bëni videot tuaja të qenve me Super Slow-mo?

1. Hapni aplikacionin e kamerës dhe takoni Super Slow-mo.

2. Vendoseni në manual dhe filloni regjistrimin.

3. Shtypni butonin Super Slow-mo kur dëshironi që
momenti të zgjasë.

4. Shtypni Stop dhe ja — qeni juaj tani është një yll me Super Slow-mo star.

Image
Galaxy S9: Si të përdorni Super Slow-mo

Shfaqni dashurinë tuaj për qenushët

Bëjeni qenushin tuaj Instafamous me Galaxy S9 dhe Galaxy S9+. Regjistroni çdo moment të lezetshëm me Super Slow-mo, pastaj shndërrojeni atë në një gif, shtoni muzikë ose përshpejtojeni atë.

Galaxy S9ㅣS9+

Galaxy S9ㅣS9+

Lexoni këto histori më pas