Productivity / Life

Si të dilni nga rutina krijuese

Një komunitet dixhital i artistëve mund të jetë përgjigja.

Një artist në punë në një Samsung Galaxy Note8.

Çdo artist dixhital mbërrin në periudhën e frikshme të thatë krijuese, por me disa mësime të vizatimit, sfida të vizatimit dhe një komunitet mbështetës të artistë, mund të dilni nga një rutinë dhe të filloni përsëri të bëni art.

Mburruni pak

Një nga mënyrat më të mira për të rindezur një motorr krijues të ngecur është të ndani punën tuaj me një komunitet artistik në internet si aplikacioni PENUP nga Samsung. Kur vendosni artin tuaj, pyesni të tjerët se për çfarë i bën të mendojnë. Marrja e reagimit krijues dhe shikimi i punës tuaj përmes syve të dikujt tjetër mund të hapë rrugë të reja për të eksploruar artin tuaj – ose t’ju ndihmojë të shihni sesa i mirë është pikë së pari.

Aplikacioni PENUP komuniteti artistik në veprim
Galaxy Note9 S Pen
Galaxy Note9 S Pen

Me 4,096 nivele të presionit, S Pen i Galaxy Note9 mund të jetë cilido mjet për të cilin ka nevojë arti juaj.

MËSO MË SHUMË
Galaxy Note9 S Pen
Galaxy Note9 S Pen

Me 4,096 nivele të presionit, S Pen i Galaxy Note9 mund të jetë cilido mjet për të cilin ka nevojë arti juaj.

MËSO MË SHUMË

Nëse jeni duke u përballur me një bllok masiv të krijimit, përpiquni të mësoni diçka të re.

Gjithnjë ka më shumë për të mësuar

Shumë njerëz dëshirojnë të jenë më të mirët në fushën e tyre, por artistët vazhdimisht të mirë janë ata që nuk ndalojnë kurrë së përmirësuari. Kërkoni studio vendore që ofrojnë klasa, ndiqni një studim në internet ose shikoni një komunitet të artistëve dixhitalë si PENUP. Mund të lidheni me artistë të tjerë, të bëheni pjesë e sfidave çdo dy javë dhe të merrni mësime në teknika të ndryshme.

Ekrane nga një mësim i vizatimit në aplikacionin PENUP, një komunitet i artistëve të vizatimit dixhital nga Samsung

Kërkoni muza të reja

Nxitjet artistike janë një mënyrë e shkëlqyeshme që të merrni përsipër projekte që nuk i kishit menduar ndonjëherë. Ka qindra grupe të vizatimit dixhital në internet, PENUP dhe të tjerë, që janë plot me nxitje të vizatimit për të ndihmuar në rifillimin e procesit tuaj.

Sfida të vizatimit nga aplikacioni PENUP

Thjesht nxirreni nga vetja

Mos u shqetësoni që arti juaj të jetë i përsosur—as mos u shqetësoni se është i mirë. Thjesht vendoseni idenë në ekran dhe punoni me të kudo që të shkoni me këto mjete.

Samsung Galaxy Note10 + duke qëndruar në këmbë me një Pen S blu të mbështetur në anën e tij

Galaxy Note10 | 10+

Samsung Galaxy Tab S6 i zi me një Pen të errët S që qëndron vertikalisht në të majtë

Galaxy Tab S6

PENUP Ikona blu e një vizatimi të linjës aeroplan letre

Aplikacioni PENUP

Lexoni këto histori më pas