Productivity / Work

Si të punoni nga shtëpia dhe të mos keni probleme me të

Marifete për të qëndruar kaq produktivë sa që shefi juaj të mos e vërë re fare.

Puna nga shtëpia ose kafeneja mund të jetë shumë e lehtë.

Kushdo dëshiron të provojë forcën e punës së lëvizshme, por si mund t’a bëni dhe të mos humbisni një moment të punës? Pavarësisht nëse dëshironi të punonin nga shtëpia, kafeneja ose rruga, këtu janë disa këshilla që t’a bëni çdo vend hapësirën tuaj të punës.

Për forcën e punës në lëvizje, çdo vend mund të jetë hapësira e tyre e punës.
KËSHILLË

Planifikoni orët e punës dhe orët personale, pastaj ndiqini ato siç do të bënte shefi juaj.

1

Jini të lëvizshëm dhe të aftë

Nëse do të hyni e dilni nga vende të ndryshme të hapësirës së punës gjithë ditën, do t’ju nevojitet një pajisje që është aq e fuqishme sa për të rikrijuar produktivitetin tuaj të zyrës. Provoni një mjet si Samsung DeX, që ju sjell një përvojë të kompjuterit të fuqizuar nga telefoni tuaj.

KËSHILLË

Planifikoni orët e punës dhe orët personale, pastaj ndiqini ato siç do të bënte shefi juaj.

Menaxhimi i kohës është një pjesë kryesore sesi të punoni nga shtëpi.
2

Qëndroni në cikël

Kur jeni larg, menaxhimi i mirë i kohës është thelbësor. Përpiquni t’a ndani ditën tuaj në cikle të produktivitetit: 15 minuta punë, pastaj 5 minuta pushim. Përsëriteni atë katër herë, pastaj bëni një pushim 20 minuta. Shtoni një aplikacion të mbajtjes së shënimeve si Samsung Notes dhe do të kaloni përmes listës tuaj të gjërave për t’u bërë.

Stacioni DeX i Samsung e bën punën nga larg nga shtëpia ose kudo gjetkë mjaft të kollajtë
3

Punoni në cloud

Të qënit në gjendje që të përdorni të gjitha të dhënat, aplikacionet dhe projektet tuaja kudo është kryesore. Një konektor si DeX mund t’ju ndihmojë duke e bërë pajisjen tuaj Samsung telefonin dhe kompjuterin tuaj, gjë që do të thotë se nuk keni pse të shqetësoheni se cili version i skedarit është në cilën pajisje.

Lidhuni me ekipin tuaj përmes një telefonate kur bëni punë nga larg
4

Verifikoni me ekipin tuaj

Bëni përpjekjen shtesë për t’i dërguar shefit tuaj një njoftim për përparimin tuaj dhe telefonojuni anëtarëve të ekipit tuaj për t’iu siguruar se nuk humbët ndonjë bisedë që ndikon tek projektet tuaja. Kjo jo vetëm do t’ju mbajë të lidhur me punën tuaj, gjithashtu do t’ju japë ndërveprimin personal që mund të dëshironi kur punoni nga larg.

Bëni çdo vend hapësirën tuaj të punës

Lidhni Galaxy S9/S9+ tuaj me një ekran, tastierë dhe maus për një përvojë të kompjuterit të fuqizuar nga telefoni juaj.

Stacioni Samsung DeX

Stacioni Samsung DeX

Samsung Galaxy S9

Galaxy S9

Lexoni këto histori më pas