Productivity / Work

Jeta e ilustruar e Kimi dhe Iri

Një #lookindepth i thellë i çiftit më krijues të Koresë së Jugut.

Kimi dhe Iri duke shfaqur ilustrimin dixhital të tyre jashtë studios dhe shtëpisë së tyre.

Kimi dhe Iri (gjithashtu të njohur si 12 të @kimi_and_12) e çuan krijimtarinë e tyre nga notebook tek bota reale kur u transferuan në Namhae dhe e shndërruan studion e tyre në një riprodhim të Hotelit të famshëm Les Baguettes. Këtu është një pamje e shpejtë e procesit krijues të tyre dhe sesi e përdorën Samsung Notebook 9 Pen për të përsosur bashkëpunimin e tyre.

@kimi_and_12 dhe fotografitë me ilustrim dixhital të tyre.

Një bashkëpunim krijues

Të famshëm për fotografitë nostalgjike dhe ngjyrat e forta të tyre, Kimi dhe Iri përdorin ilustrim dhe piktura për të krijuar botën e çuditshme të Hotelit Les Baguettes.

“Na pëlqen t’i ndryshojmë gjërat. Stili ynë është gjithnjë duke evoluar.”

-Kimi

Një pamje nga afër e Kim Hee Eun duke pikturuar në studio
@kimi_and_12 duke u shplodhur jashtë studios së tyre në fshat

Një kanavacë e bardhë, si për artin, ashtu edhe shtëpinë e tyre

Kur Kimi dhe Iri u transferuan nga Seuli kozmopolitan në Namhae të izoluar, e panë si një mundësi për të krijuar botën e tyre vizuale.

Një pamje nga afër e Kimit duke pikturuar në studion e hotelit Les Baguettes

Duke filluar në letër

Proces krijues i tyre fillon me ata të dy duke gjetur ide, pastaj Kimi përdor postera dhe akrilikë për t’u dhënë jetë ideve të tyre.

Ilustrim dixhital nga Kim Hee Eun

“Të dy ishim duke punuar me stile të artit retro kur u takuam për herë të parë. Dhe shikoni se ku jemi sot!”

-Iri

Iri duke punuar me një Samsung Notebook 9 Pen

Rafinimi me dixhital

Iri përdor S Pen për të rafinuar ilustrimet e pikturuara me dorë të Kimit pas skanimit dhe transferimit të tyre në Notebook 9 Pen.

“Sepse S Pen është kaq i hollë dhe i ndjeshëm, e bën vizatimin të saktë...duke u ndjerë sa më pranë vizatimit me dorë të lirë.”

-Iri

Jepini jetë krijimtarisë

Nga mendimet e para tek versionet e fundit, kalojeni procesin krijues në nivelin tjetër me Samsung Notebook 9 Pen.

Samsung Galaxy Book

Galaxy Book

S Pen Galaxy Note10 që qëndron në pikën e tij diagonalisht

Galaxy Note10 S Pen

Samsung Galaxy Tab S6 i zi me S Pen gri që qëndron vertikalisht në të majtë

Galaxy Tab S6

Lexoni këto histori më pas