Samsung Within

Shiko të ardhmen sot.

INOVACION

E ardhmja i takon atyre që e bëjnë atë

Shiko videon
a girl is watching a cute monster image on the window
Fëmija në biçikletë me tri rrota duke parë një imazh të një përbindëshi në një dritare transparente në një ndërtesë

GALAXY UNPACKED

Shikoni transmetimin live këtu më 20 Shkurt 2019, ora: 20:00

REGJISTROHUNI
Imazhi për ftesën Galaxy UNPACKED me numrin 10 të treguar anash

E ardhmja fillon me 5G

INOVACION

Çfarë është 5G dhe si do të ndikojë në jetën tuaj?

Gjeni se si 5G dhe trendet e tjera të teknologjisë 2019 do të ndryshojnë mënyrën si luani, krijoni dhe më shumë.

Learn more
Grupi i lojtarëve në park duke mposhtur një përbindësh përmes realitetit të shtuar

Trashëgimia jonë

Një smartfonë është testuar fizikisht në një laborator.

Kapitulli 6: Testimi për jetën

SË SHPEJTI
Shihni se si i shtyjmë telefonat tanë në kufi, kështu që edhe ju mundeni.

Ekrani smartfonë përmban një imazh të tërhequr me S Pen

Kapitulli 5: Më shumë se një laps

SË SHPEJTI
Si lapsi S Pen është duke tejkaluar rolin e saj si një mjet i thjeshtë.

Pamja e brendshme e telefonit

Kapitulli 4: Një telefon i ndërtuar mbi atë që nuk mund të bëhet

SË SHPEJTI
Ata thanë se nuk mund të bëhet. Por ne e bëmë atë.

Njeriu në majë të një shkëmbi me borë

Kapitulli 3: Kushtet ekstreme

SË SHPEJTI
E ndërtuar për të ndjekur ty deri në kufijt e Tokës dhe më gjerë.

Planeti me ngjyra të ndezura në galaktikë

Kapitulli 2: Kuptimi i emrit tonë

SË SHPEJTI
Çfarë përmban një emër

Astronauti në hapësirë duke parë Tokën

Kapitulli 1: Filozofia jonë

SË SHPEJTI
Zbuloni forcën lëvizëse mbrapa risis tonë të pandalshme.