Wellbeing

Një mënyrë shumëngjyrëshe për të ushqyer
fëmijët tuaj

Nxisni kreativitetin e fëmijës me terapinë e ngjyrave.

Një baba me tre fëmijë marrin pjesë në terapinë e ngjyrave ndërsa lyejnë muret e bardha të një dhome në ngjyrë blu të çelur. Një baba me tre fëmijë marrin pjesë në terapinë e ngjyrave ndërsa lyejnë muret e bardha të një dhome në ngjyrë blu të çelur.

Fëmijët rriten shpejt - bebet bëhen fëmijë të vegjël, dhe pa e kuptuar shkojnë në shkollë. Brenda asaj kohe të shkurtër, ata mësojnë vazhdimisht dhe absorbojnë botën rrotull tyre. Terapia e ngjyrave është një mënyrë e shkëlqyer për të stimuluar kreativitetin e fëmijëve dhe për të zhvilluar aftësitë e tyre konjitive. Ngjyrat prej kohësh kanë pasur fuqinë që të influencojnë në mënyrë pozitive tek emocionet tona, madje edhe sjelljet tona. Mbajini fëmijët të frymëzuar dhe të lumtur duke shfaqur art shumëngjyrësh rrotull shtëpisë. Ose provoni këto aktivitete argëtuese, shëruese me ngjyra për një kohë të çmuar me fëmijët tuaj.

Dy vajza në dhomën e ndenjes ulen duke vizatuar dhe duke luajtur me ngjyra dhe blloqe si aktivitet ngjyrosjeje. Dy vajza në dhomën e ndenjes ulen duke vizatuar dhe duke luajtur me ngjyra dhe blloqe si aktivitet ngjyrosjeje.
Si ta konfiguroj fotografinë time në Ambient Mode. Përdorni aplikacionin për celular SmartThings. Hapni Ambient Mode. Zgjidhni strukturën mat në skedën "My Album" dhe zgjidhni strukturat mat Mono ose Duo. Zgjidhni fotot nga galeria e kamerës dhe klikoni "Next". Fotot në televizor. Më pas klikoni "View on TV". Si ta konfiguroj fotografinë time në Ambient Mode. Përdorni aplikacionin për celular SmartThings. Hapni Ambient Mode. Zgjidhni strukturën mat në skedën "My Album" dhe zgjidhni strukturat mat Mono ose Duo. Zgjidhni fotot nga galeria e kamerës dhe klikoni "Next". Fotot në televizor. Më pas klikoni "View on TV".
1

Në kanavacë për ide të mëdha

Krijoni një stacion loje të mbushur me artikuj arti për t'i mbajtur fëmijët tuaj plotësisht të aktivizuar. Shtroni një fletë të madhe letre të bardhë dhe kërkojuni të vizatojnë me duar dhe këmbë. Ose printoni faqe ngjyrosjeje argëtuese për fëmijët tuaj dhe lejojini të eksperimentojnë me një paletë të gjerë nuancash të ndryshme. Kur të përfundojnë, bëni një foto të pikturave të tyre dhe shfaqini në një ekran të madh si 2019 QLED.

Mjaft shikuat ekranin bosh. Një grua përdor Ambient Mode në QLED TV për të mbushur ekranin bosh me një motiv që përshtatet me murin. Filloni gërshetimin. Dy gra buzëqeshin ndërsa bien dakord për motivin. Ambient Mode. QLED. Një grua shërben darkën me QLED TV. Mjaft shikuat ekranin bosh. Një grua përdor Ambient Mode në QLED TV për të mbushur ekranin bosh me një motiv që përshtatet me murin. Filloni gërshetimin. Dy gra buzëqeshin ndërsa bien dakord për motivin. Ambient Mode. QLED. Një grua shërben darkën me QLED TV.

Përfitoni regjime të ndryshme në QLED

Një QLED TV varet në mur në një dhomë ndenjeje. Ekrani ndryshon nga shfaqja e temperaturës, vendndodhja dhe data, te një sfond mali, fotot e fëmijëve, një sfond uji në Ambient Mode, më pas një foto e një gruaje dhe një qeni. Një QLED TV varet në mur në një dhomë ndenjeje. Ekrani ndryshon nga shfaqja e temperaturës, vendndodhja dhe data, te një sfond mali, fotot e fëmijëve, një sfond uji në Ambient Mode, më pas një foto e një gruaje dhe një qeni.

Gërshetojeni shtëpinë tuaj me QLED

Kamera Telephoto, Wide, Ultrawide (sipas rendit të shfaqjes) të disponueshme në Galaxy S10 dhe S10+. Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. UI/UX mund të ndryshojë pas hedhjes në treg ose pas përditësimeve të softuerëve. Kamera Telephoto, Wide, Ultrawide (sipas rendit të shfaqjes) të disponueshme në Galaxy S10 dhe S10+. Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. UI/UX mund të ndryshojë pas hedhjes në treg ose pas përditësimeve të softuerëve.

Si të shkrepni me kamerat Ultra Wide

Një baba me dy fëmijët e vet përgatisin një gatim në kuzhinë të rrethuar nga ingredientë shumëngjyrësh, ndërsa ndjekin një recetë me video që luhet në The Serif. Një baba me dy fëmijët e vet përgatisin një gatim në kuzhinë të rrethuar nga ingredientë shumëngjyrësh, ndërsa ndjekin një recetë me video që luhet në The Serif.
2

Luani me pigmentet në kuzhinë

Tërhiqni të pesë shqisat duke gatuar ëmbëlsira me të vegjlit. E mirë veçanërisht për ata që i bëjnë naze ushqimit, gatimi me fëmijët u jep atyre një mundësi të familjarizohen me ingredientë të ndryshëm. Shtoni fruta të freskëta në recetë për pak terapi ngjyrash. Portokajtë kanë një nuancë të gëzuar dhe ftuese, ndërsa e verdha në mangot inkurajon konfidencën dhe pozitivitetin. Një festë për të gjitha shqisat.

Ein lachendes junges Mädchen spielt in einem Kugelbad voll von bunten Plastikbällen. Ein lachendes junges Mädchen spielt in einem Kugelbad voll von bunten Plastikbällen.
3

Krijimi i një lidhjeje që zgjat

Aktivitetet me ngjyrat janë një metodë efikase komunikimi mes prindit dhe fëmijës. Bëni një hap prapa dhe u lejoni fëmijëve një liri totale në zgjedhjen e ngjyrave dhe formimin e krijimeve të tyre. Qëndroni të përfshirë duke u drejtuar pyetje dhe duke lavdëruar zgjedhjet e tyre. Përforcimi pozitiv përmirëson vetëbesimin, u jep fëmijëve një sens plotësimi dhe promovon pavarësinë.

Një nënë dhe një baba flasin në dhomën e ndenjes me vajzën e tyre ndërsa  The Frame varet në mur. The Frame shfaq art në ekranin e madh, duke përfshirë terapinë e ngjyrave në dizajnin e brendshëm. Një nënë dhe një baba flasin në dhomën e ndenjes me vajzën e tyre ndërsa  The Frame varet në mur. The Frame shfaq art në ekranin e madh, duke përfshirë terapinë e ngjyrave në dizajnin e brendshëm.

Përfshini ngjyrat në rutinën tuaj të përditshme

Në vend që t'i bëni aktivitetet e ngjyrave një ngjarje speciale, kërkoni mënyra se si të përfshini terapinë e ngjyrave në jetën e përditshme. Zbukurimi i mureve me vepra arti shumëngjyrëshe i prezanton fëmijët me kultura të ndryshme dhe inkurajon zhvillimin e tyre krijues dhe emocional. Përdorni Art Mode në The Frame për të gjetur dhe shfaqur me lehtësi artin që do të nxisë dhe edukojë fëmijët tuaj dhe do ta ndriçojë shtëpinë tuaj sa hap e mbyll sytë.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.
* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur.
* Specifikimet, shërbimi Smart dhe GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit) mund të variojë sipas modelit dhe rajonit.
* Art Store mund të mos jetë i disponueshëm në disa shtete.
* Veprat e artit në Art Store janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.
* Fotografitë personale të ngarkuara në The Frame do të shfaqen me rezolucionin origjinal. Rekomandohet afishimi i imazheve me 4K (3840*2160 piksel) e lart.
* Disa opsione strukture mat janë të disponueshme vetëm përmes aplikacionit për celular.
* Mat: Zona bosh që shërben për të theksuar artin brendaThe Frame.
* Pajisjet iOS dhe ato Android jo Galaxy duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings për cilësimin Ambient Mode në celular.
* * Për funksionet Smart, kërkohen pajisje ose telefona të përputhshëm.

Terapi ngjyrash e gjallëruar në ekranin e madh

Bëhuni më optimistë me nuancat e ndritshme dhe shumëngjyrëshe në televizorin tuaj.

Lexoni më pas këto histori