Zgjasni më shumë se të tjerët.

Përmirësoni përvojën tuaj të lojrave me Galaxy Note9, një pajisje e mbushur me inovacione si sistemi ftohës me ujë dhe karbon dhe një bateri e fuqishme për të ruajtur performancën.

fortnite

Merrni lëkurën ekskluzive të Galaxy.

Merrni Note9 ose Tab S4 më të fundit dhe provoni lëkurën Galaxy vetëm për një kohë të limituar. Fitoni Victory Royale tuaj të ardhshëm me stil!*

Promotion

Përjetoni lojra të fuqishme në Galaxy Note9

  • Performanca
  • Ekrani
  • Bateria
  • Lojëra

Performanca

Shpejtësi që sfidon gravitetin

Me përmirësimet më të reja të harduerit të përfshira në Galaxy Note9, si një sistem novator të ftohjes me ujë-karbon dhe shpejtësi më të larta të modemit,* është përvoja jonë më e mirë deri tani e lojrave në celular.

*Kapacitet më i lartë në krahasim me ndonjë smartfon tjetër pa një modem të Kat.18. Në varësi të kapacitetit dhe ofertave të operatorit. Kontrolloni me operatorin.
Performanca

Ekrani

Një Infinity Display përfshirës

Shihni çdo snajper në Infinity Display më të madh se kurrë. Me 6.4", Infinity Display është i përsosur për lojra dhe shkarkime.

Bateria

Bateri që zgjat shumë

Paraqitja e një baterie të fuqishme, që zgjat shumë në Galaxy Note9 të re. Ajo ruan ritmin e lojrave tuaja, në mënyrë që të kaloni në nivelin tjetër më të lartë në rrugën drejt fitores.

Lojëra

Optimizuar për lojra

Shtoni përvojën tuaj të lojrave në celular. Sistemi i ftohjes me ujë-karbon në Galaxy Note9 ruan performancë të lartë gjatë kohës së lojës duke parandaluar nxehjen e tepërt të procesorit të ri që pakëson vonesën. Plus, rregulluesi i performancës i bazuar në IA siguron se loja juaj mbetet e patrazuar, jo me vonesa.

Lojra

Ndani fuqitë tuaja Galaxy

Ndani pamjet e ekranit tuaj dhe kohën e lojës dhe na etiketoni në Twitter dhe Facebook

Image

Galaxy Note9

Image

Galaxy Tab S4

A jeni gati të luani?

A keni tashmë një pajisje Galaxy? Shkarkoni Fortnite dhe gëzojuni përvojës më të mirë kudo të lojrave Android. Thjesht aktivizoni Game Launcher dhe shtypni ikonën e Fortnite për të shkarkuar dhe për t’u futur.*

Hapat për të zbuluar lëkurën Galaxy

1. Shkarkoni Fortnite në Galaxy Note9 ose Tab S4 tuaj nga dosja Samsung > Galaxy App dhe shtypni në banerin Fortnite.


2. Sh typni INSTALL AND OPEN në Ekranin Quick Installation, pastaj lexoni dhe pranoni afatet dhe kushtet. Vini re: Kjo do të instalojë dhe do të hapë Instaluesin Fortnite dhe Fortnite në Galaxy Note9 ose Tab S4 tuaj..


3. Pasi të jeni futur, luani tre ndeshje të Fortnite në pajisjen tuaj Note9 os Tab S4.


4. Shtypni butonin “Return to Lobby” pasi të jeni eleminuar ose të keni fituar një ndeshje që ajo të llogaritet ndaj tre ndeshjeve që duhet të përfundoni.


5. Pasi të keni përfunduar tre ndeshje, prisni 24-48 orë për të marrë një kuti dhuratë në Fortnite me Lëkurën tuaj të Galaxy. Shtypni kutinë e dhuratës për të hapur dhe përdorur Lëkurën tuaj të Galaxy.