Njihuni me Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra para fillimit të shitjeve!

Provoni Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra në një nga shumë vende

Po vjen një gjeneratë e re në inovacionin e teknologjisë celulare

Tani Samsung Notes sinkronizohet me OneNote në kompjuterin dhe Outlook-un tuaj. Kjo përvojë jashtëzakonisht inteligjente ju lejon të bëni shumë më tepër. Atë që shkruani në Samsung Notes kalon automatikisht në OneNote në kompjuter.

Video 8K ju jep një filmim të qartë me detaje të pabesueshme dhe kontrollet e nivelit profesionist ju japin fuqi krijuese në kohë reale në mënyrë që të mund ta modifikoni në kamera. Regjistroni aksionin super të pandërprerë në 120fps, ose izoloni zërat me një mikrofon me Bluetooth. Më pas shtoni detajet përfundimtare duke modifikuar videot direkt në telefon.

Ekrani 120 Hz e bën lëvizjen shumë të butë dhe ndërveprimet e prekjes jashtëzakonisht reaguese. Kjo e bën gjithashtu shkrimin me S Pen të duket si shkrim me laps real. Madje zbulon në mënyrë inteligjente se çfarë po bëni dhe ndryshon automatikisht shpejtësinë e rifreskimit, duke kursyer jetëgjatësinë e baterisë dhe duke ju dhënë më shumë kohë për argëtim.

Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra janë të pajisur me bateri inteligjente 4300 mAh (tipike) dhe 4500 mAh (tipike) që e përdorin energjinë në mënyrë efikase, në mënyrë që ato të zgjasin gjatë gjithë ditës së punës dhe argëtimit tuaj natën vonë. Tani, nuk keni thjesht teknologjinë e klasit botëror në duart tuaja, por keni edhe energjinë që do të mbajë atë në punë për shumë kohë.

galaxy note20

Zbuloni ndër të parët të gjitha detajet dhe bëni çfarëdo pyetje në lidhje me Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra tek partnerët tanë zyrtarë.

Image

Duke klikuar në hartë mund të shihni vendndodhjen e të gjitha pikave të shitjes, ku mund të provoni Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra.

Galaxy Note20 Ultra

samsung galaxy note20