C61R2AAST Pianurë qeramike, 6000 W

C61R2AAST/BOL

The item is in the cart.

Qeramikë

Elementi i ngrohësit

Inkaso

Lloji i instalimit

575mm*52.6mm*505

Jashtë (GjxLxTh)

7.5kg

Pesha (neto)

Sipërfaqe Qeramike

Dizajni elegant dhe i sofistikuar i jep kuzhinës suaj një pamje ekskluzive. Kënaqësia në gatim e bën çdo pjatë më të shijshme!

Sipërfaqe Qeramike

Pastrohet vetëm me një të fshirë

Derdhja e ushqimit nuk është aspak problem për sipërfaqen qeramike të gatimit prej xhami të-lehtë-për-t'u pastruar Samsung. Me një dizajn të butë, ergonomik, pastrimi i ushqimit të derdhur si dhe shenjat e yndyrës pastrohen fare lehtë me një kalim të vetëm të një lecke të butë pastruese. Sipërfaqja e qeramikës madje duke mos u nxehur aq shumë sa pianurat e zakonshme, nuk e than ushqimin. Kështu kohën mund ta shpenzoni duke fshirë pjatën dhe jo pianurën.

Pastrohet vetëm me një të fshirë

Kontroll Smart me Prekje

Gatim që përgjigjet! Sipërfaqja jonë qeramike e gatimit veçon 4 zona të teknologjisë së lartë të gatimit me sipërfaqe të fuqishme nxehtësie për ngrohjen e ushqimit tuaj.

Kontroll Smart me Prekje
  • Qeramikë Elementi i ngrohësit
  • Inkaso Lloji i instalimit
  • 575mm*52.6mm*505 Jashtë (GjxLxTh)
  • 7.5kg Pesha (neto)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.