Galaxy UNPACKED

Festoni 10 vjet Galaxy më 20 Shkurt 2019
Telefoni i gjeneratës së re për gjeneratën e ardhshme, zbulohet drejtpërdrejtë

Galaxy UNPACKED

Galaxy UNPACKED

Galaxy UNPACKED

Festoni 10 vjet Galaxy më 20 Shkurt 2019
Telefoni i gjeneratës së re për gjeneratën e ardhshme, zbulohet drejtpërdrejtë


Bëhu i pari që sheh ç’do të ndodhë

UNPACKED | 20 Shkurt 2019 | Drejtpërdrejtë në www.samsung.com

Historia do të bëhet më 20 Shkurt 2019 në Galaxy Unpacked – dhe ju mund ta shihni atë drejtpërdrejtë.

Telefoni i gjeneratës së re për gjeneratën e ardhshme.