Përmirësoni përvojat tuaja të shikimit me QLED

Një The Frame e montuar në një mbajtëse Studio është vendosur në këndin e një hapësire të brendshme dhe shfaq një dizajn të gjallë me ngjyra. Një The Frame e montuar në një mbajtëse Studio është vendosur në këndin e një hapësire të brendshme dhe shfaq një dizajn të gjallë me ngjyra.
The Frame është edhe vepër arti, edhe një përvojë e nivelit të ardhshëm TV QLED.

Ja se si inovacioni i fotografisë QLED, tingujve dhe inovacioneve inteligjente përmirëson përvojat e shikimit ndërsa krijon edhe të reja.
Nga pamja anësore e The Frame TV e cila varet në mur së bashku me kornizat e pikturave të tjera, korniza bëhet më e hollë. Nga pamja anësore e The Frame TV e cila varet në mur së bashku me kornizat e pikturave të tjera, korniza bëhet më e hollë.

The Frame krijon mbi një miliard nuanca me ngjyra të sakta

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë, duke ju lejuar të shihni çdo ngjyrë, nuancë dhe ton të gjallë të gjithçkaje që shikoni, duke përfshirë veprat tuaja të artit, pikërisht ashtu siç duhej të shiheshin.

* toco(2018), nga Wolf Ademeit
* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.
Një fotografi faune shfaqet brenda The Frame. Një fotografi faune shfaqet brenda The Frame.

Tone të dyfishta me ngjyra LED për realizëm të përmirësuar të ngjyrave

An overhead view of a city coastline photograph titled "Berthe(2016) By Petros Koublis". Një pamje nga lart e fotografisë së vijës bregdetare të qytetit.

Performancë e përmirësuar e kontrastit

Teknologjia e ndriçimit të dyfishtë LED përmirëson shumë kontrastin e ngjyrave duke gjeneruar tone më autentike të ngjyrave duke ruajtur gjallërinë e tyre. Në çdo regjim fotografie ose kënd shikimi, imazhet dhe veprat e artit ruajnë vërtetësinë e tyre vizuale.

Tone autentike të zeza

Dritat shtesë LED me ton të ngrohtë gjithashtu ofrojnë një gamë më të thellë shprehjeje të tonit të zi që rishfaq atë që fshihet në zona të errëta të një imazhi për pamje që ruajnë detajet e ndërlikuara.

* Berthe (2016), nga Petros Koublis

The Frame automatikisht optimizon cilësimet e zërit për çdo kusht të brendshëm

SpaceFit Sound

Tani mund të shijoni tingull perfekt, pavarësisht se ku ose si e vendosni televizorin tuaj.

Teknologjia e SpaceFit Sound analizon mjedisin e dhomës dhe më pas e kalibron automatikisht zërin e televizorit The Frame në cilësimet e tij optimale. Thjesht ndizni televizorin dhe lëreni SpaceFit Sound të bëjë pjesën tjetër.

Grafika Soundwave që projektohet nga televizori i montuar në mur përhapet në brendësi të dhomës së ndenjes për të demonstruar aftësinë e analizimit të dhomës nga SpaceFit Sound. Grafika Soundwave që projektohet nga televizori i montuar në mur përhapet në brendësi të dhomës së ndenjes për të demonstruar aftësinë e analizimit të dhomës nga SpaceFit Sound.

Le të shohim se si inovacioni QLED dhe The Frame mund t'ju ndihmojnë të jetoni në mënyrë më inteligjente nga shtëpia

Puna nga shtëpia, mënyra inteligjente

PC on TV

The Frame ju lejon të përdorni shpejt dhe lehtësisht skedarët e zyrës nga shtëpia me madhësinë e shikimit dhe cilësinë e QLED. Gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin PC on TV në kompjuterin tuaj të zyrës, të lidhni një maus me Bluetooth dhe tastierë dhe të kryeni punën e ditës nga shtëpia.

Një grua përdor kompjuterin e saj të zyrës për të bërë punë në ekranin e saj të televizorit në shtëpi. Në ekranin e The Frame ka dritare të ndryshme të produktivitetit të zyrës. Një grua përdor kompjuterin e saj të zyrës për të bërë punë në ekranin e saj të televizorit në shtëpi. Në ekranin e The Frame ka dritare të ndryshme të produktivitetit të zyrës.

* Lidhja në distancë me një PC mbështetet vetëm për Windows 10 Professional ose edicion më të ri dhe Mac OS 10.5 ose më të ri.
* Njohja automatike e kompjuterit të zyrës kërkon instalimin e aplikacionit Easy Connection në një kompjuter (nuk mbështetet në Mac OS).
* Mbështetja e funksionit të Easy Connection mund të ndryshojë sipas llojit të modelit dhe datës. Ju lutemi referojuni specifikimeve të produkteve të secilit model për disponueshmëri.
* Lidhja e smartfonit me Samsung Dex kërkon një pajisje të përputhshme celulare.
* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.
* Kërkohet lidhja e internetit në televizor dhe PC.

Nga smartfoni në ekranin më të madh, në çast.

Pasqyrimi në celular

Dëshironi të vazhdoni thirrjen tuaj me video në një ekran më të madh? Me SmartThings në pajisjen tuaj Android ose Apple AirPlay në iPhone, smartfoni juaj mund të pasqyrohet në The Frame për një përvojë më të madhe dhe më të mirë të bisedave me video.

Një burrë është në një dhomë ndenjeje dhe përdor ekranin e tij të televizorit për të biseduar me video me njerëz të ndryshëm. Nën televizorin e tij është pajisja e tij smartfon që tregon të njëjtën bisedë video. Shfaqet logoja për Samsung SmartThings dhe Works with Apple AirPlay. Një burrë është në një dhomë ndenjeje dhe përdor ekranin e tij të televizorit për të biseduar me video me njerëz të ndryshëm. Nën televizorin e tij është pajisja e tij smartfon që tregon të njëjtën bisedë video. Shfaqet logoja për Samsung SmartThings dhe Works with Apple AirPlay.

* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.
* Apple dhe AirPlay 2 janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA dhe vende të tjera. AirPlay 2 kërkon iOS 12.3 ose version më të ri ose macOS 10.14.5 ose version më të ri.
* Funksioni i AirPlay 2 është i disponueshëm në të gjithë televizorët smart Samsung 2020 dhe të mëvonshëm.
* Kërkon shkarkimin dhe instalimin e aplikacionit SmartThings.

Përfitoni stërvitje në dhomën e ndenjes me qëndrim perfekt

Multi View

Të shkosh në palestër për stërvitje nuk është aq e lehtë sa dikur. Pse nuk lejoni që The Frame të jetë instruktori juaj personal? Lidhni kamerën e telefonit ose kamerën e jashtme të internetit dhe shikoni veten duke bërë secilin set të çdo ushtrimi në të njëjtën kohë me instruktorin.

Një grua punon përpara televizorit të saj. Në ekranin e televizorit ajo mund të shohë një ekran të sajin si dhe ekranin e instruktorit të fitnesit dhe poshtë televizorit kamera e saj e smartfonit po filmon stërvitjen e saj në mënyrë që ta shohë atë në ekranin e televizorit. Një grua punon përpara televizorit të saj. Në ekranin e televizorit ajo mund të shohë një ekran të sajin si dhe ekranin e instruktorit të fitnesit dhe poshtë televizorit kamera e saj e smartfonit po filmon stërvitjen e saj në mënyrë që ta shohë atë në ekranin e televizorit.

* Kërkon smartfon Android OS ose iOS të përputhshëm dhe shkarkim dhe instalim të aplikacionit SmartThings. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare
* Multi View me 4 ekrane mbështetet në modelet 8K.
* MultiView nuk mbështetet në modelet 32”.
* Portrait Mode mbështetet në modelet 32”.
* Pamja horizontale mbështetet në modelet 43”~75” të The Frame. Regjimi vertikal nuk mbështetet.

Një pamje më e përshtatshme për celularin është vetëm një trokitje larg

Tap View

Pamja inovative e The Frame është e përsosur atëherë kur ju duhet një pamje më e madhe se ekrani i smartfonit tuaj. Thjesht prekni The Frame me smartfonin tuaj dhe shikoni ndeshjen në ekranin e madh ndërsa përgatisni darkën, ose bisedoni në video me miqtë ndërsa shikoni televizor.

Smartfon, i cili tregon një video në internet të recetave. Një burrë që shikon të njëjtën video të recetës në ekranin e The Frame pasi troket smartfonin në buzë të The Frame. Smartfon, i cili tregon një video në internet të recetave. Një burrë që shikon të njëjtën video të recetës në ekranin e The Frame pasi troket smartfonin në buzë të The Frame.

* Tap View është në dispozicion në pajisje Samsung Galaxy me Android OS 8.1 dhe më të ri.

Shërbim zanor i zgjedhur nga ju

Multiple Voice Assistant

Pyesni më shumë nga televizori juaj. Me ndihmësit e zërit të integruar, duke përfshirë Samsung Bixby, Amazon Alexa dhe Google Assistant, ju mund të kontrolloni The Frame vetëm me zërin tuaj - të ndryshoni kanal, të hapni aplikacione, të luani muzikë, të kontrolloni pajisjet tuaja inteligjente të shtëpisë dhe shumë më tepër.

Një video vizuale e recetës ndahet në seksione të barabarta dhe në secilin seksion është grafiku i ndërfaqes së përdoruesit të një prej shërbimeve të ndryshme të asistentit të zërit, të cilat përfaqësohen nga logot e OK Google, Bixby dhe Alexa të integruar. Një video vizuale e recetës ndahet në seksione të barabarta dhe në secilin seksion është grafiku i ndërfaqes së përdoruesit të një prej shërbimeve të ndryshme të asistentit të zërit, të cilat përfaqësohen nga logot e OK Google, Bixby dhe Alexa të integruar.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.
* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.
* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij.
* Google është markë tregtare e Google LLC.

Njihuni me telekomandën e parë ekologjike nga Samsung

Solar Cell Remote

Krijuar nga plastika e ricikluar. Mundësuar nga drita e brendshme. Telekomanda jonë e re për kursimin e energjisë eliminon nevojën për bateri njëpërdorimëshe, duke treguar angazhimin tonë ndaj ekologjisë.

* Përjashtohet versioni 32 inç i The Frame.
* Remote Solar Cell ka rreth 24% përmbajtje të ricikluar.
Grafika e simuluar e valës së ngarkimit të baterisë është nën Samsung One Remote për të ilustruar se po rikarikohet nga ndriçimi i brendshëm. Grafika e simuluar e valës së ngarkimit të baterisë është nën Samsung One Remote për të ilustruar se po rikarikohet nga ndriçimi i brendshëm.

Zbuloni inovacionet e gjeneratës së ardhshme të QLED

QLED TV tregon imazhin e pamjeve të dizajnit me ngjyrë blu brenda një hapësire të hapur të errët. QLED TV tregon imazhin e pamjeve të dizajnit me ngjyrë blu brenda një hapësire të hapur të errët.

Zbuloni sa e lehtë është të shikosh në mënyrë më inteligjente, jo me më shumë vështirësi

Grafiku i vizatimit të linjës përshkruan formën e ikonës së mikrofonit, pajisjes celulare, kompjuterit laptop, One Remote dhe një Samsung Smart TV i cili ka një vizatim skice bazë të menysë së Universal Guide në ekran. Grafiku i vizatimit të linjës përshkruan formën e ikonës së mikrofonit, pajisjes celulare, kompjuterit laptop, One Remote dhe një Samsung Smart TV i cili ka një vizatim skice bazë të menysë së Universal Guide në ekran.

* Kornizë e personalizueshme dhe aksesorët e tjerë shiten veç.

* Imazhet janë të simuluara vetëm për qëllim ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.

* Produktet aktuale që përfshijnë kontrollin në distancë mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ju lutemi shikoni galerinë e produkteve tona.