Furra me mikrovalë TRANSFORMER me malim qeramik, 23L

Furra me mikrovalë TRANSFORMER me malim qeramik, 23L

FG87SUG/OL

Ceramic Inside™

Furra me mikrovalë TRANSFORMER paraqet një pjesë të brendshme të lëmuar prej qeramike që është e lehtë për t’u pastruar dhe nuk do të gërvishtet ose çngjyroset me kalimin e kohës. 99.9% mbrotje kundër bakterieve dhe pjesa e brendshme që u reziston gërvishtjeve është krijuar për të zgjatur.

Ceramic Inside™ Ceramic Inside™

Regjimi ECO

TRANSFORMER ka konsumin më të ulët në botë kur është në pritje. Konsumatorët mund të kursejnë 40% të energjisë në pritje.

Regjimi ECO Regjimi ECO

Shkrirje e Shpejtë

Shkrirja e Shpejtë ju lejon të shkrini ushqimet e ngrira shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme. Ushqimi nuk do të qulloset. Shkrini ushqimet e ngrira në gjendjen e tyre më të freskët, në mënyrë që ju dhe familja juaj të mund të shijoni ushqime të shijshme kurdo që dëshironi.

Shkrirje e Shpejtë Shkrirje e Shpejtë

Recetë Lokale

Plotësoni dëshirat për shijet tradicionale të shtëpisë me një shumëllojshmëri të gjërë recetash lokale të programuara paraprakisht në MW5200J Solo/Grillë e Samsung.

Recetë Lokale Recetë Lokale

Sistemi i Shpërndarjes së Trefishtë

Merrni pjata të gatuara në mënyrë të përsosur çdo herë falë Sistemit të Shpërndarjes së Trefishtë - mikrovalët dërgohen përmes tre vrimave në hapësirën e furrës për mbulim më të gjërë dhe shpërndarje më të saktë të nxehtësisë.

Sistemi i Shpërndarjes së Trefishtë Sistemi i Shpërndarjes së Trefishtë

Kyçi i Sigurisë për Fëmijën

Furra me mikrovalë TRANSFORMER është e rezistueshme ndaj fëmijëve me kyçe speciale të sigurisë për t’i mbajtur duart e vogla larg nga rreziku.

Kyçi i Sigurisë për Fëmijën Kyçi i Sigurisë për Fëmijën

Specifikimet

  • Lloji Grilla
  • Kapaciteti i furrës 23L (0.8 këmbë kub)
  • Konsumi i energjisë (Mikrovalë) 1200 W
  • Jashtë (GjxLxTh) 489 x 275 x 360 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.