S8 starter kit

EP-WG95BBBEGWW
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

I zi

Ngjyra

Galaxy S8

Modelet e përputhshme

Kapaku Clear

Përmbajtja e paketimit

Micro USB me 5 kunja

Ndërfaqja

  • I zi Ngjyra
  • Galaxy S8 Modelet e përputhshme
  • Kapaku Clear Përmbajtja e paketimit
  • Micro USB me 5 kunja Ndërfaqja

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.