E re

Këllëf hibrid Anymode për Galaxy A71

GP-FPA715AMATW
Ngjyra TransparenteTransparente

The item is in the cart.

Kombinimi i PC-së dhe TPU-së

Mbrojtje nga të gjitha anët

Ndërtuar me TPU dhe PC për të mbrojtur pajisjen në të gjitha këndet. Parandaloni dëmtimet nga goditja e jashtme të tilla si gërvishtjet dhe krisjet. Amortizatori fleksibël TPU vepron si jastëk ajri për të ofruar më shumë mbrojtje nga rrëzimet duke absorbuar goditjen.

Kombinimi i PC-së dhe TPU-së

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.