Kapak me model Anymode për Galaxy J4+

GP-J415AMCPAAA
Ngjyra transparentetransparente

The item is in the cart.

Modeli kapak i fortë

E modës dhe artistike

Modeli është printuar me bojë speciale në kapakun PC transparent. Modeli thekson elegancën dhe pamjen trendy, dhe e harmonizuar mirë me çdo ngjyrë të pajisjeve J4 Plus.

 Modeli kapak i fortë

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.