Kapak me model Anymode për Galaxy J6+

GP-J610AMCPAAA
Ngjyra TransparenteTransparente

The item is in the cart.

Modeli kapak i fortë

E modës dhe artistike

Modeli është printuar me bojë speciale në Kasën PC transparente. Modeli thekson elegancën dhe pamjen trendy, dhe e harmonizuar mirë me çdo ngjyrë të pajisjeve J6 Plus.

 Modeli kapak i fortë

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.