Kapak si portofol Anymode për Galaxy J4+

GP-J415AMCFAAA
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Kapak i qëndrueshëm me hapje

Me vendin e leverdisshëm për kartë

Kapak si portofol me hapje është prodhuar me material PC+PU të hollë dhe me peshë të vogël për një mbajtje të mirë dhe e aftë për të mbrojtur nga dëmtime dhe gërvishtje të jashtme. Stili preçiz lejon përdorime të lehta të kamerës, altoparlantit dhe të gjitha kontrolleve të tjera.

Kapak i qëndrueshëm me hapje

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.