Këllëf Anymode Wallet Flip për Galaxy A10

GP-FWA105AMABW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Këllëf Slim Flip

Fole praktike karte

Material i hollë dhe me peshë të lehtë PC+PU për mbërthim të lehtë Mbrojtje nga dëmet e jashtme dhe gërvishtjen Të gjitha hyrjet e disponueshme për kamerën, fishën e kufjeve, altoparlantin dhe kontrollet e tjera Mund të futet karta ose çdo produkt i vogël i hollë në xhepin e kartës

Këllëf Slim Flip

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.