Kapak për Galaxy A50

GP-FPA505KDALW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Mbrojtja

Buzë cilësore, të buta e fleksibël mbulojnë të katër këndet, duke ruajtur sipërfaqet e rrafshëta, për mbrojtje me kontur të ngritur ndaj gërvishtjeve të përdorimit të përditshëm.

Mbrojtja Mbrojtja

Material fleksibël

Materiali fleksibël por i përforcuar TPU ofron rezistencë dhe mbrojtje ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve të lehta të përditshme.

Material fleksibël Material fleksibël

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.