Kapak për Galaxy A50

GP-FPA505KDATW
Ngjyra TransparenteTransparente

The item is in the cart.

Mbrojtja

Buzë cilësore, të buta e fleksibël mbulojnë të katër këndet, duke ruajtur sipërfaqet e rrafshëta, për mbrojtje me kontur të ngritur ndaj gërvishtjeve të përdorimit të përditshëm.

Mbrojtja

Material fleksibël

Materiali fleksibël por i përforcuar TPU ofron rezistencë dhe mbrojtje ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve të lehta të përditshme.

Material fleksibël

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.