Tastiera kapak libri e Galaxy Tab S5e

EJ-FT720BBEGGB
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Dizajn i përparuar për saktësi më të mirë

Duke paraqitur një dizajn me material luksoz dhe lidhës me kunja të ndjeshme POGO, Tastiera kapak libri e Galaxy Tab S5e e mban konfigurimin të thjeshtë, në mënyrë që të mund të filloni të shtypni menjëherë. Vendosja e arsyeshme e tastierës së saj përmirëson saktësinë dhe përpikmërinë për t’u dhënë një kontroll më të mirë.

Dizajn i përparuar për saktësi më të mirë

Shkathtësi e rritur për të shtuar produktivitetin

Falë Samsung Dex, mund ta çiftoni pajisjen tuaj me një tastierë për të shtypur dokumente ose email me saktësi mjaft të madhe. Edhe më mirë, lidheni tabletën tuaj me monitorin e zyrës për të shtuar në maksimum përvojën tuaj të shikimit kur përmbajtja kërkon një ekran më të madh.

Shkathtësi e rritur për të shtuar produktivitetin

*Aksesorët e kompjuterit kërkojnë një kabëll HDMI që nuk është i përfshirë.**Microsoft Office nuk vjen i përfshirë.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.