Kufje BT Mono

EO-MG920BBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Dizajn ergonomik, i sofistikuar

Shfaqni mjaft elegancë me kufjet Bluetooth EO-MG920. Kasa e saj me shkëlqim e zbukuruar përpara i jep asaj një pamje të sofistikuar, ndërsa dizajn i saj ergonomik, i hollë dhe i lehtë (9.2g) ju jep një përshtatje të rehatshme, edhe gjatë periudhave të gjata të mbajtjes.

Dizajn ergonomik, i sofistikuar

Përshtatje e rehatshme

Kufjet Bluetooth EO-MG920 shoqërohen me maja të madhësisë së vogël dhe të mesme të llojit hibrid, të cilat jo vetëm pakësojnë zhurmën e jashtme falë izolimit të jashtëzakonshëm të tingullit, por gjithashtu ju japin një përshtatje jashtëzakonisht të rehatshme. Varëset transparente të veshëve të EO-MG920 ju sigurojnë rehatinë e mbajtjes, pavarësisht se çfarë do të ndodhë gjatë ditës.

Përshtatje e rehatshme

Cilësi e qartë e telefonatës

Të krijuara ekskluzivisht për bërjen dhe marrjen e telefonatave, kufjet Bluetooth EO-MG920 janë të pajisura me funksione të pakësimit të zhurmave dhe anullimit të jehonës, duke lejuar për telefonata më të qarta. Me pozicionimin ideal të mikrofonit pranë gojës, EO-MG920 jep riprodhim jashtëzakonisht të qartë të tingullit.

Cilësi e qartë e telefonatës

Kohëzgjatje e gjatë e baterisë

Kufjet Bluetooth EO-MG920 ofrojnë deri në 300 orë të kohës në pritje dhe shtatë orë të kohës së vazhdueshme të bisedës, duke ju lejuar të qëndroni të lidhur me njerëzit që kanë më shumë rëndësi për ju, pavarësisht se ku duhet të jeni.

Kohëzgjatje e gjatë e baterisë

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.