Kapaku pozicionues Clear View për Galaxy S9+

Kapaku pozicionues Clear View për Galaxy S9+

EF-ZG965CBEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Prodhuar për media

Shijoni në komoditet pamjen e plotë të Infinity Display me Galaxy S9+ në kapakun pozicionues Clear View. Nëse doni që gjatë shikimit të filmit të mos përdorni duart, thjesht paloseni kapakun pas për ta ngritur telefonin në një kënd të optimizuar horizontal shikimi.

Prodhuar për media Prodhuar për media

Kontrolloni me lehtësi

Është e thjeshtë t’u përgjigjeni telefonatave, të kontrolloni muzikën etj., gjithçka pa hapur kapakun. UX i dedikuar ju lejon të trokisni dhe të rrëshqisni sipas nevojës, dhe madje shfaq informacione të rëndësishme si ora, data dhe niveli i baterisë.

Kontrolloni me lehtësi Kontrolloni me lehtësi

Projektuar për të mbrojtur

Mbrojeni telefonin tuaj nga të gjitha anët me këtë dizajn të llojit “guaskë”. Ai e mban telefonin tuaj të sigurt për t’i mbrojtur pjesën e pasme, ndërkohë që kapaku i bashkuar mbulon pjesën e përparme për të parandaluar gërricjet e ekranit kur e mbani në çantë ose në xhep.

Projektuar për të mbrojtur Projektuar për të mbrojtur

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.