DeX pad (2018)

DeX pad (2018)

EE-M5100TBEGWW

  • Përvoja e desktopit ne telefon
  • Dizajni kompakt
  • Lojërat e celularit në ekranin e madh

Zgjidhni tuaj

Ngjyra :

Përvojë portative si në desktop

Infinity Display është ekran i madh, por ndonjëherë ju nevojitet të shikoni dhe të bëni më shumë. Lidhni telefonin Galaxy me DeX Pad dhe merrni një përvojë si në desktop, që të shkruani emaile, të blini dhe të bëni më shumë në një ekran edhe më të madh.

*Rekomandohet përdorimi i kabllos origjinale HDMI dhe karikuesit të përfshirë me DeX Pad. *DeX Pad vjen me kabllo HDMI, karikues për prizë dhe kabllo të dhënash. *E disponueshme në smartfonët e përzgjedhur Samsung që punojnë me Android 8.0+.

Kompakte me konveniencë

Gjithçka që ju nevojitet është Galaxy, DeX Pad dhe një monitor për ta konfiguruar. DeX Pad ju lejon ta përdorni telefonin tuaj si fushë me prekje, në regjim vertikal dhe horizontal, duke ju dhënë lirinë të lidheni ndërkohë që jeni në lëvizje.

Argëtohuni me lojërat

Në ekranin e madh mund të bëni më shumë se sa vetëm punë dhe email, me ndihmën e DeX Pad përfitojnë nga kjo eksperiencë edhe lojërat Game Launcher. Prandaj lojërat që luani në ekranin Infinity Display mund të shijohen në një monitor të plotë.

*DeX Pad vjen me kabllo HDMI, karikues për prizë dhe kabllo të dhënash. Aksesorët duke përfshirë monitorin shiten veç. *Regjimi i ekranit të plotë kërkon aplikacionin Game Launcher. Disponueshmëria mund të variojë sipas shtetit ose operatorit celular. *Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.