Stacioni DeX - Përvoja e desktopit
- Lidhni S8 / S8 + tuaj me një monitor, tastierë dhe maus
- Ndërrim i lehtë

EE-MG950BBEGWW
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Përvoja e desktopit

Lidhni Galaxy S8 ose S8 + me një monitor, tastierë dhe mouse duke përdorur Stacionin DeX për të kryer shumë detyra njëkohësisht me lehtësinë e një mjedisi desktopi. Hyni në skedarë, redaktoni dokumente dhe shfaqni video në një ekran më të madh - të gjitha në të njëjtën kohë - duke përdorur Galaxy S8 ose S8 + si kompjuter.

Përvoja e desktopit

Ndërrimi pa ndërprerje

Thjesht lidhni Galaxy S8 ose S8 + me Stacionin DeX për të pasur akses të menjëhershme në çdo gjë që keni në telefonin tuaj. Nga aplikacionet tuaja të përditshme për të punuar në dokumente të rëndësishme, Galaxy S8 dhe S8 + trajtojnë me kujdes detyrat e punës në sajë të procesorit të fuqishëm 10nm AP.

Ndërrimi pa ndërprerje

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.