Kapak me shtresë të dyfishtë Galaxy J7 (2017)

EF-PJ730CWEGWW

The item is in the cart.

Mbrojtje e përmirësuar

Një këllëf i pandërprerë dhe i hollë i prodhuar për t’u përshtatur mirë dhe për të mbrojtur në mënyrë të përkryer konturet e pajisjes suaj, duke e mbajtur atë pa asnjë gërvishtje njësoj si ditën kur e keni blerë.

Mbrojtje e përmirësuar

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.