Kufjet e Avancuara ANC

EO-IG950BBEGWW

The item is in the cart.

Gëzim pa shqetësime

Heshtni mjedisin tuaj rrethues dhe zhytuni plotësisht në muzikë. Duke paraqitur dy pozicione strategjike të mikrofonave që monitorojnë frekuencat për të rregulluar me saktësi transmetimin e zhurmave, kufjet e Avancuara ANC të Samsung bllokojnë zhurmat e sfondit për të dhënë shuarjen më të mirë të zhurmave në kategorinë e tyre.

Gëzim pa shqetësime

Performancë dinamike

Gëzojeni muzikën ashtu siç u krijua për t’u dëgjuar. Duke optimizuar shpërndarjen e tingullit përmes zbulimit dhe rregullimit të vazhdueshëm të niveleve të zhurmës brenda formave të ndryshme të kanalit të veshit, kufjet e Avancuara ANC të Samsung japin një përvojë muzikore më të ekuilibruar për rehati maksimale të dëgjimit.

Performancë dinamike

Tingull i pastër dhe i fuqishëm

Ndryshimi është i qartë. Me dizajnin e veçantë të tij me tre shtresa si diafragmë të prodhuar nga një përzierje e materialeve me kalibër të lartë, gëzoni frekuenca të qarta si kristali të diapazonit të mesëm dhe nota më të thella, të fuqishme të basit, ndërsa kupola e tij prej alumini në qendër jep tingull HD me saktësi mjaft të lartë.

Tingull i pastër dhe i fuqishëm

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.