Kufje akorduar nga AKG

EO-IG955BREGWW
Ngjyra E kuqe BurgonjeE kuqe Burgonje

The item is in the cart.

Tingull i vërtetë

Një përparim në inxhinierinë e tingullit. Të akorduar për të dhënë tingull krejtësisht të ekuilibruar, Samsung ka bashkëpunuar me inxhinierët ekspertë të akustikës me famë ndërkombëtare të AKG-së për të krijuar kufje mjaft përfshirëse për përvojën më të fundit të dëgjimit pa shtrembërim.

Tingull i vërtetë

Dizajn pa ngatërresa

Lejoni që muzika juaj të rrjedhë lirisht. Kufjet e tij në vesh janë të vendosura brenda një finiture premium, elegante metalike dhe paraqesin kabllo pa ngatërrim për manovra më të mëdha dhe lehtësi të përdorimit, kështu që mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar pa shpërqendrimin e kabllove rrëmujë.

Dizajn pa ngatërresa

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.