Karikues Samsung Flat TA

EP-TA20EWEUGWW
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Karikues flat TA

Mos rrezikoni të mbeteni pa bateri në momentin kur ju nevojitet më shumë celulari. Duke e pasur përshtatësin Samsung Flat TA në shtëpi ose në zyrë, mund të jeni të sigurt që Samsung Galaxy ose pajisje të tjera të përputhshme mikro USB do të jenë gjithmonë të karikuara dhe gati për përdorim.

Karikues flat TA

E përkryer për udhëtarët nëpër botë

Karikuesi Samsung Flat TA mund të përdoret nëpër të gjitha rajonet megjithë rrymën e ndryshme elektrike. Thjesht futeni atë në një prizë duke përdorur përshtatësin e duhur.

E përkryer për udhëtarët nëpër botë

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.