Kapak me gradacion për Galaxy A20e

Kapak me gradacion për Galaxy A20e

EF-AA202CPEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Siguri me nuanca mahnitëse

Kapaku me gradacion do të bëjë që Galaxy A juaj të bjerë në sy. Është i qëndrueshëm dhe i fortë me një finiturë me shkëlqim që paraqet një gradacion të lehtë. Zgjidhni nga tre ngjyra tërheqëse dhe gëzoni mbrojtjen që nuk i shton madhësi pajisjes tuaj.

Siguri me nuanca mahnitëse Siguri me nuanca mahnitëse

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.