Kapak mbështjellës për Galaxy A40 (2019)

EF-WA405PWEGWW
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Mbrojtje funksionale dhe elegante

Shtoni një element elegance tek Galaxy A juaj dhe mbani një kartë pranë gjatë gjithë kohës. Kapaku mbështjellës ka një xhep të kartës, jepet me dy ngjyra dhe e ndez e fik ekranin tuaj duke hapur dhe mbyllur kapakun.

Mbrojtje funksionale dhe elegante

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.