Kapaku me gradacion i Galaxy A50

Kapaku me gradacion i Galaxy A50

EF-AA505CVEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

E qëndrueshme, por e lehtë

Kapaku me gradacion i Galaxy A50 siguron një nivel shtesë të mbrojtjes. Kapaku i jashtëm i saj i hollë dhe i lehtë është i rehatshëm kur kapet dhe aq i fortë sa që të mbrojë telefonin tuaj nga gërricjet dhe gërvishtjet aksidentale.

E qëndrueshme, por e lehtë E qëndrueshme, por e lehtë

Dizajn transparent që shkëlqen

Shfaqni Galaxy A50 tuaj me një pamje krejtësisht të re. Falë strukturës unike të tij me prizëm të brendshëm, Kapaku me gradacion e Galaxy A50 pasqyron dritën në drejtime të ndryshme ndërsa zmadhon finiturën me shkëlqim dhe gradacionin e ngjyrave të pajisjes tuaj.

Dizajn transparent që shkëlqen Dizajn transparent që shkëlqen

*Pajisja e smartfonit shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale të produktit. Të gjitha informacionet rreth funksionueshmërisë, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve dhe informacioneve të tjera të produktit të dhëna këtu mund të ndryshohen pa njoftim apo detyrim.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.