Kapaku me gradacion i Galaxy A50

EF-AA505CPEGWW
Ngjyra RozëRozë

The item is in the cart.

E qëndrueshme, por e lehtë

Kapaku me gradacion i Galaxy A50 siguron një nivel shtesë të mbrojtjes. Kapaku i jashtëm i saj i hollë dhe i lehtë është i rehatshëm kur kapet dhe aq i fortë sa që të mbrojë telefonin tuaj nga gërricjet dhe gërvishtjet aksidentale.

E qëndrueshme, por e lehtë

Dizajn transparent që shkëlqen

Shfaqni Galaxy A50 tuaj me një pamje krejtësisht të re. Falë strukturës unike të tij me prizëm të brendshëm, Kapaku me gradacion e Galaxy A50 pasqyron dritën në drejtime të ndryshme ndërsa zmadhon finiturën me shkëlqim dhe gradacionin e ngjyrave të pajisjes tuaj.

Dizajn transparent që shkëlqen

*Pajisja e smartfonit shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale të produktit. Të gjitha informacionet rreth funksionueshmërisë, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve dhe informacioneve të tjera të produktit të dhëna këtu mund të ndryshohen pa njoftim apo detyrim.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.